Samsung Galaxy S8: irisscanner en dubbele camera steeds waarschijnlijker

Samsung Galaxy S8: irisscanner en dubbele camera steeds waarschijnlijker

Irisscanner en dubbele camera

Deze onderdelenleveranciers hebben vaak vroeg zicht op hetgeen we gaan zien in nieuwe smartphones omdat fabrikanten simpelweg onderdelen nodig hebben. Vaak zijn dit grote aantallen, dus er worden al in een vroeg stadium offertes opgevraagd en eventuele orders geplaatst.

Zo lijkt het nu waarschijnlijk volgens deze leveranciers dat de Galaxy S8 uitgerust zal worden met een dubbele camera aan de achterzijde. Dit zagen we al eerder voorbij komen in de geruchten, dus helemaal nieuw is dit niet. Ook zou er een irisscanner op de planning staan voor de S8.

Deze was al te vinden in de Samsung Galaxy Note 7, maar deze smartphone is niet echt een succesverhaal voor de Zuid-Koreaanse fabrikant. In de S8 zou dus ook een irisscanner geplaatst worden die het onder andere mogelijk moet maken om het toestel te ontgrendelen en eventueel andere verificaties uit te voeren.

Daarnaast denken we te weten dat de S8 in twee varianten op de markt komt, waarvan één versie beschikt over een 4K-scherm. Tot op heden zijn het nog allemaal niet-bevestigde geruchten waarvan er de komende tijd nog bijzonder veel de revue zullen passeren. We weten pas zeker of deze op de waarheid berusten als de lancering achter de rug is.

Opvallend is dat Samsung dit jaar medewerkers en partners expliciet heeft opgeroepen geen informatie te lekken over de S8. Hierdoor zou alles binnenskamers moeten blijven bij de fabrikant, maar de kans dat dit gaat gebeuren lijkt vrij klein.

Beschikbaarheid

De Samsung Galaxy S8 zal voor zover we nu weten aangekondigd worden tijdens het Mobile World Congress in Barcelona. Dit zal plaatsvinden in februari 2017, dus het is nog even geduld hebben tot die tijd.

Via: Sammobile

Lees meer over:
Samsung Galaxy Note 10

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties