Dit is Samsung Galaxy S8 in Burgundy Red

Dit is Samsung Galaxy S8 in Burgundy Red

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Samsung Galaxy S8 in de kleur Burgundy Red

De Samsung Galaxy S8 heeft een nieuwe uitvoering in de kleur bordeaux-rood erbij gekregen. Deze kleur is in thuisland Zuid-Korea aangekondigd. en vult de reeds bestaande uitvoeringen in aan: Midnight Black, Arctic Silver, Orchid Grey, Coral Blue en Rose Pink. Of de Samsung Galaxy S8+ ook in deze kleur beschikbaar komt, is niet bekend gemaakt.

Het uitbrengen van nieuwe kleuren is een beproefde methode voor fabrikanten, om hernieuwde aandacht op een product te vestigen en dat gebeurt ook hier weer met de kleur die officieel Burgundy Red heet.

De specificaties blijven van het toestel, zoals altijd bij een nieuwe Samsung-kleur, ongewijzigd. We hebben het dan over een Exynos-chipset in combinatie met 4GB werkgeheugen en 64GB intern geheugen. Daarnaast vinden we een bijna randloos 5,8 of 6,2 inch-AMOLEDscherm, een dual pixel 12- en 8-megapixel-camera. De S8 beschikt over een 3000mAh-accu en de S8+ over een 3500mAh-accu.

Helaas is niet bekend of de Samsung Galaxy S8 in deze bordeaux-rode kleur ook naar Nederland en België komt. Zodra we meer hierover weten, lees je het op Androidworld. Wat vind jij van deze kleur?

Via: Samsung Korea

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk