Eerste teaser Samsung Galaxy S7 laat weinig los

Eerste teaser Samsung Galaxy S7 laat weinig los

Sander Tuit

door Sander Tuit

Laatst geüpdatet

Unpacked 2016

Gisteren zagen we al een 'Unpacked-afbeelding' verschijnen die achteraf uit de teaservideo van Samsung gehaald blijkt te zijn. In de video zien we iemand met een Gear VR-bril op die kijkt naar de Unpacked-doos. Deze doos heeft overigens aan twee zijden gloeiende 'Edge'-randen.

Voor de rest laat deze eerste teaser erg weinig los. Duidelijk is dat Samsung ook dit jaar de nadruk blijft leggen op virtual reality en de Gear VR, maar of het betekent dat de Galaxy S7 ook met de huidige generatie Gear VR blijft werken, is niet duidelijk. Volgens de laatste geruchten zou de Galaxy S7 geen USB-C-aansluiting krijgen en dat zou betekenen dat de apparaten in ieder geval op de Gear VR aangesloten kunnen worden.

Aankondiging

Tijdens het Mobile World Congress worden traditiegetrouw de vlaggenschepen van grote Android-fabrikanten aangekondigd. Dit jaar verwachten we, naast de aankondiging van de Galaxy S7 (Edge), onder andere meer te horen van de LG G5 en Sony Xperia Z6. Volgens de geruchten zou HTC nog even wachten met de aankondiging van de HTC One M10.

De Galaxy S7 en Galaxy S7 worden op 21 februari om 19:00 uur aangekondigd in Barcelona. Uiteraard zullen wij daarbij aanwezig zijn.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk