Samsung Galaxy S7 en Galaxy S7 edge ontvangen update Android 8.0 Oreo in Verenigd Koninkrijk

Samsung Galaxy S7 en Galaxy S7 edge ontvangen update Android 8.0 Oreo in Verenigd Koninkrijk

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Oreo voor de Samsung Galaxy S7

In februari startte in Nederland en België eindelijk de uitrol van Android 8.0 Oreo voor de Samsung Galaxy S8 en de Samsung Galaxy S8+, waarna de Samsung Galaxy Note 8 in april van deze update is voorzien. Nu zijn de vlaggenschepen uit 2016 aan de beurt. Eigenaren van de Samsung Galaxy S7 en de Samsung Galaxy S7 Edge kunnen vanaf vandaag rekenen op een Oreo-melding op hun toestel.

Het was al bekend dat de S7-serie van Oreo zou worden voorzien. Samsung was al begonnen aan de ontwikkeling van deze versie-update voor de Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Galaxy A3 (2017), Samsung Galaxy A5 (2017) en de Samsung Galaxy Tab S3. Deze ontwikkeling is voor de S7 dus gereed.

Androidworld-lezer Sander heeft inmiddels de update op zijn S7 Edge ontvangen, let wel, dit is een UK-versie.

En wij dan?

We hebben Samsung om meer info gevraagd over de uitrol van Oreo voor de S7 in Nederland en België maar de timing hiervan was helaas nog niet helemaal duidelijk. Nu het Verenigd Koninkrijk aan de beurt is, zal het in ieder geval niet lang meer duren voordat de OTA-update onze landen aan zal doen.

De Samsung Galaxy S7 heeft een 5,1 inch Super AMOLED-scherm, draait op een achtkoppige Exynos 8890-chipset, is waterbestendig en beschikt over 32 GB intern geheugen. Het toestel kreeg een adviesprijs van € 699 en is nu al vanaf € 385 aan te schaffen. De Samsung Galaxy S7 Edge is de variant in de Galaxy S7-serie met gebogen schermranden en heeft ook een groter beeldscherm van 5,5 inch. De S7 Edge kwam op de markt met een adviesprijs van € 799 en is momenteel voor € 479 aan te schaffen.

Bedankt voor de screenshot, Sander!

Via: Sammobile

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk