Samsung Galaxy S7 Edge krijgt beveiligingsupdate juli

Samsung Galaxy S7 Edge krijgt beveiligingsupdate juli

Ruud Caris

door Ruud Caris

Laatst geüpdatet

G935FXXS1APG4 Galaxy S7 Edge

Google brengt elke maand een nieuwe update uit met daarin de nieuwe beveiligingsupdates voor de betreffende periode. Deze maand was het een flinke update, er zijn maar liefst 50 gaten gedicht. Door de omvang van de beveiligingsverbeteringen van deze maand is de update opgedeeld in twee delen. Eén waar het beveiligingsniveau op 1 juli staat en één waar het beveiligingsniveau op 5 juli staat.

[readmore article="185762,185743"]

Vorige week zagen we dezelfde update voor de Samsung Galaxy S7 verschijnen en nu is de Galaxy S7 Edge aan de beurt. De nieuwste update is beschikbaar voor unbranded devices in Nederland, maar ook de toestellen van Vodafone hebben een update klaar staan. Hier is versienummer G935FXXS1APG6 aan toegekend. Met slechts 19,25 MB is de update relatief klein te noemen qua formaat. De update brengt de toestellen naar het beveiligingsniveau van 1 juli. Of Samsung nog een tweede update uit zal brengen deze maand, of de rest van de beveiligingsverbeteringen bewaart tot de update van augustus, is niet bekend.

Beschikbaarheid

De update naar Android 6.0.1 met buildnummer G935FXXS1APG4 voor de Samsung Galaxy S7 Edge wordt op dit moment Over The Air (OTA) uitgerold. Ook is het mogelijk de update te downloaden via Smartswitch. Hou er rekening mee dat dergelijke updates altijd gefaseerd beschikbaar gesteld worden, het kan dus even duren voordat deze voor jou beschikbaar is.

Thanks Henk!

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk