Samsung Galaxy S7 Edge duikt op in Coral Blue

Samsung Galaxy S7 Edge duikt op in Coral Blue

Colin Baak

door Colin Baak

Laatst geüpdatet

Samsung Galaxy S7 Edge Coral Blue

Samsung maakte eerder deze week bekend dat de Note 7 eol was, oftewel end of life. Na aanhoudende problemen met ontploffende accu's heeft het bedrijf besloten de phablet niet meer te gaan voeren. Dat levert een flinke kostenpost op en de hoge piefen van het bedrijf zullen de afgelopen dagen vaak tot in de late uurtjes vergaderd hebben. De misgelopen inkomsten moeten zo goed mogelijk gedekt worden en één van de mogelijke manieren is dat om de huidige toestellen meer te pushen of te komen met interessante opties.

Eerder dit jaar bracht het bedrijf de Samsung Galaxy S7 en S7 Edge uit in een bepaald aantal kleuren. Samsung zou kunnen overwegen door acties aan te bieden met deze devices, bijvoorbeeld met gratis gadgets zoals een Gear VR of een cashbackactie. Zo worden de toestellen wat aantrekkelijker voor het publiek dat toch nog twijfelt en maakt de keuze misschien iets makkelijker. Iets wat fabrikanten vaker doen is het later uitbrengen van een nieuwe kleur, om zo een een nieuwe groep consumenten binnen te halen.

De Note 7 zou onder andere uit worden gebracht in het Coral Blue. Het toestel in deze kleur, afgewerkt met gouden accenten, was volgens vele websites de mooiste kleur van het device en nu zijn er foto's opgedoken van achterkanten in deze kleurstelling voor de huidige S7 Edge.

Het gaat dan wel om covers waarop we de naam van de Amerikaanse provider Verizon zien. Of dat betekent dat de nieuwe kleur alleen en altijd bij die provider te koop zal zijn, of ook naar andere markten wordt gebracht is nog de vraag. Zou zo'n nieuwe kleur jou overhalen om alsnog een S7 Edge aan te schaffen, moet de prijs een stuk lager worden of kan Samsung jou op andere manieren overhalen om een device van de fabrikant te kopen?

Bron: SamsungVN via SamMobile

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk