Samsung Galaxy S6 minimaal te zien in nieuwe teaser

Samsung Galaxy S6 minimaal te zien in nieuwe teaser

Ruud Caris

door Ruud Caris

Laatst geüpdatet

Teaser 1, teaser 2, teaser 3...

Als Samsung één ding kan, is het teasen. Deze zoveelste teaser van de Samsung Galaxy S6 is online verschenen en de fabrikant wil er dan ook zeker van zijn dat iedereen een aantal details meekrijgt. Zo zien we dat hij van metaal gemaakt is, 'mooi' zal worden, dun, maar ook krachtig en 'iets met kleuren'. Deze vrije vertaling van de video van Samsung, laat weinig aan de verbeelding over, behalve het kleurendeel. Dit zou kunnen betekenen dat de pijlen gericht worden op het AMOLED-scherm, zoals dat ook het geval was bij de Tab S-serie. Natuurlijk kan het ook iets zeggen over de kleuren waarin het toestel beschikbaar zal komen.

In de video komt een smartphone voorbij, hetgeen waarschijnlijk uiteraard de Samsung Galaxy S6 is. Natuurlijk net niet duidelijk genoeg om alles te zien, maar we hebben inmiddels wel een beter idee van de vormfactor. 1 maart zal de Galaxy S6 officieel gepresenteerd worden in Barcelona, waar ook Androidworld aanwezig zal zijn. Wil je nu alvast zien wat we allemaal (denken) te weten van dit nieuwe vlaggenschip, check onze speciale Samsung Galaxy S6 pagina ook van de concurrent, de HTC One M9, hebben we alle informatie verzameld.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk