Samsung Galaxy S6 (Edge) permanent goedkoper

Samsung Galaxy S6 (Edge) permanent goedkoper

Ruud Caris

door Ruud Caris

Laatst geüpdatet

Samsung Galaxy S6 (Edge) goedkoper

De prijsverlaging komt niet direct als een verrassing, eerder kwam al informatie naar buiten day de prijzen aangepast zouden worden. Ook in Nederland zijn de nieuwe prijzen voor de Samsung Galaxy S6 en S6 Edge inmiddels van toepassing. Dit betekent dat niet alleen de losse prijzen omlaag zijn gegaan, maar ook in combinatie met een abonnement zullen de prijzen dalen. Samsung heeft de prijsdaling aan Androidworld bevestigd en ook in de eigen shop zijn ze inmiddels aangepast.

De losse toestelprijzen voor de Samsung Galaxy S6 zijn met € 100 omlaag gegaan, waardoor deze uitkomt op € 599 en de Galaxy S6 Edge is € 150 goedkoper worden waardoor deze uitkomt op € 699. In praktijk liggen de prijzen nog niets lager, omdat Samsung de adviesprijzen heeft aangepast. Onderstaand een overzicht van de Galaxy S6 en S6 Edge met daarbij de beste, actuele abonnement-aanbiedingen.

Samsung Galaxy S6

[tds=2895]

Samsung Galaxy S6 Edge

[tds=3050]

Galaxy S6 Edge+

De reden wordt niet direct gegeven door Samsung, maar met de komst van een nieuw vlaggenschip, de Galaxy S6 Edge+, zou het een voorbereiding kunnen zijn op de lancering van dit nieuwe toestel. Hier weten we 13 augustus meer over, dan wordt deze samen met de Galaxy Note 5 aangekondigd.

0 reacties

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk