'Samsung Galaxy S5 wordt in maart aangekondigd'

'Samsung Galaxy S5 wordt in maart aangekondigd'

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Lancering in maart?

De baas van de ontwerpafdeling van Samsung Mobile heeft al tegenover de Taiwanese media bevestigd dat de Samsung Galaxy S5 tijdens het Mobile World Congress in Barcelona gepresenteerd zal worden en wel op maandag 24 februari. Toch zien we dat steeds meer fabrikanten buiten deze beurs om aankondigingen doen om zo nog meer media-aandacht te genereren. Aangezien de Samsung Galaxy S4 ook op een apart evenement in maart van 2013 is aangekondigd, lijkt het nieuwe gerucht dat een Italiaanse freelancejournalist via Twitter verspreidde, heel aannemelijk.

In deze tweet geeft hij aan dat de lancering wederom in maart zal gaan plaatsvinden en wel in Londen. Dit komt overeen met het bericht van Lee Young Hee die maart/april opgaf voor de lancering.

Samsung Galaxy S5

Samsung zou experimenteren met nieuwe materialen en volgens de geruchten zou het scherm 5,25 inch groot zijn met een resolutie van 1440 x 2560 pixels. Er zal gebruik gemaakt worden van een 64 bit Exynos-chipset uit de eigen fabrieken en een irisscanner er is 3 GB RAM aan boord. In dit artikel lees je meer over de mogelijke specificaties van de Samsung Galaxy S5.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk