Samsung Galaxy S5: update met prestatieverbeteringen rolt uit

Samsung Galaxy S5: update met prestatieverbeteringen rolt uit

Sander Tuit

door Sander Tuit

Laatst geüpdatet

Samsung Galaxy S5

De update van deze week heeft versienummer G900FXXU1ANH6 meegekregen en behalve dat er 'prestatieverbeteringen' zijn doorgevoerd, geeft Samsung geen nieuwe mogelijkheden op. Het gaat overigens ook om een relatief kleine update.

De eerstvolgende grote update zal mogelijk die naar Android L (vermoedelijk 5.0) zijn. Er zou een paar maanden terug al een update naar Android 4.4.3 onderweg zijn, maar is tot nu toe niet uitgebracht. Het lijkt daarom steeds waarschijnlijker dat Samsung een directe update naar Android L wil gaan doen, al zijn er wel al berichten over een update naar Android 4.4.4 die in de Verenigde Staten al onderweg zou zijn.

Samsung Galaxy S5 G900FXXU1ANH6" src="https://forum.androidworld.nl/1d5e90575c/media/Update%20Samsung%20Galaxy%20S5_big.png" alt="Samsung Galaxy S5 G900FXXU1ANH6" width="460" height="788" />

Beschikbaarheid

De update voor de Samsung Galaxy S5 rolt sinds gisteren uit. Deze update is in ieder geval beschikbaar voor toestellen die niet direct bij een provider gekocht zijn. Het is niet bekend of toestellen waarvan de software door providers is aangepast de update ook al binnenkrijgen. Binnen een paar weken is een update doorgaans voor alle toestellen beschikbaar.

De update komt automatisch binnen wanneer deze voor je klaarstaat. De update is ongeveer 87 MB groot.

Tip: Ronald en Robbert, bedankt!

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk