Samsung Galaxy S5: uitrol Android 5.0 Lollipop gestart in Polen

Samsung Galaxy S5: uitrol Android 5.0 Lollipop gestart in Polen

Ruud Caris

door Ruud Caris

Laatst geüpdatet

Samsung Galaxy S5

Met miljoenen gebruikers wereldwijd is Android 5.0 (LRX21T) voor de Samsung Galaxy S5 een gewilde update. Vandaag komt het eerste bericht binnen dat deze update gestart is en ook voor de Galaxy S5-gebruikers zijn er vele veranderingen. Zo is het toestel sneller, zijn er Material Design-elementen verwerkt in TouchWiz, de schil van Samsung en zijn de notificaties aangepakt. Dit samen met nog vele andere wijzigingen en bugfixes zorgt ervoor dat Android 5.0 een grote update is.

Beschikbaarheid

Polen is één van de landen die altijd bij de eerste batch devices zit, waarschijnlijk omdat de providers hier snel zijn met het controleren van updates. De OTA-update wordt daar nu uitgerold, maar helaas geeft ons dat nog geen concrete datum voor de Nederlandse release. Als er daar nieuws over is, hoor je dat uiteraard direct. Ervaringen delen over deze software kan via ons forum.

Weten wanneer jouw toestel aan de beurt is, check dan deze lijst.

Via: Sammobile / alle tipgevers, bedankt!

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk