Samsung Galaxy S5+: Lollipop-update van start in Nederland en België

Samsung Galaxy S5+: Lollipop-update van start in Nederland en België

Sander Tuit

door Sander Tuit

Laatst geüpdatet

Android 5.0 voor Samsung Galaxy S5 Plus

Met de update naar Android 5.0 Lollipop brengt Samsung het toestel naar een actuelere Android-versie. De update voor de Samsung Galaxy S5 Plus brengt wat uiterlijke wijzigingen, maar onder de motorkap is er vooral heel veel veranderd. Dit zou er voor moeten zorgen dat het systeem sneller en soepeler werkt.

Beschikbaarheid

De update naar Android 5.0.2 met versienummer G901FXXU1BOC4 is vanaf vandaag beschikbaar voor unbranded toestellen. Dat zijn toestellen die niet direct bij een provider zijn aangeschaft. Je kunt de update installeren via de PC- en Mac-software van Samsung, Samsung Kies, maar kunt de update ook direct binnenhalen op je toestel. Dat doe je door naar 'Instellingen'--> 'Toestel-info'--> 'Software-update' te gaan en daar op 'Nu bijwerken' te drukken.

Heb je hulp nodig met de update of wil je graag je ervaringen delen, neem dan even een kijkje in dit topic op ons forum.

Tip: Henk, Servet en Esther, bedankt!

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk