Samsung Galaxy S5: Nederlandse T-Mobile-versie krijgt Lollipop-update

Samsung Galaxy S5: Nederlandse T-Mobile-versie krijgt Lollipop-update

Samsung Galaxy S5

De Samsung Galaxy S5 is het nieuwste vlaggenschip van de Samsung Galaxy S-serie. Samsung is al een tijdje bezig met het voorzien van het toestel van Android 5.0 (Lollipop). Vorige week kwam een gedeelte van de Nederlandse Galaxy S5-eigenaren aan de beurt en nu is het tijd voor de volgende groep, namelijk de T-Mobile-gebruikers.

Beschikbaarheid

De update naar Android 5.0 is nu beschikbaar voor mensen met een zogenaamd branded toestel van T-Mobile. Dat wil zeggen, als jij je toestel direct bij T-Mobile hebt gekocht, zal er nu waarschijnlijk een update voor je klaarstaan. Via 'Instellingen'--> 'Over de telefoon'--> 'Systeemupdates' kun je controleren of de update er voor jou is. Zo niet, dan kun je ook proberen de update via Samsung Kies, de PC- en Mac-software van Samsung, binnen te halen.

Wanneer je het toestel bij een andere (web)winkel hebt gekocht, maar met T-Mobile-abonnement, heb je vermoedelijk een 'open markt'-toestel en zul je nog even geduld moeten hebben tot de update ook voor jouw toestel beschikbaar is. Normaal gesproken zijn providerspecifieke updates juist later, omdat hier een extra laag van goedkeuring tussenzit. Het lijkt daarom waarschijnlijk dat het niet lang meer duurt voordat de update voor algemene Nederlandse én Belgische toestellen wordt gestart.

Heb je geen Galaxy S5 en ben je wel benieuwd of en wanneer jouw toestel de update naar Android 5.0 krijgt? Kijk dan even in ons grote update-artikel.

Tip: Henk

Samsung Galaxy S5
2800 mAh
5.1 inch - 1920 x 1080 px
16/32 GB
Qualco Snapdragon 801

Meer info

Samsung Galaxy S5
2800 mAh
5.1 inch - 1920 x 1080 px
16/32 GB
Qualco Snapdragon 801

Meer info

Lees meer over:
Samsung Galaxy S5

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties