'Samsung Galaxy S5 mini is water- en stofdicht'

'Samsung Galaxy S5 mini is water- en stofdicht'

Samsung Galaxy S5 mini (SM-G800)

De naam Samsung Galaxy S5 mini is op een Nieuw Zeelandse Samsungwebsite onder de categorie garantievoorwaarden opgedoken. In de afbeelding hieronder zien we de naam van het toestel tezamen met de Galaxy S5, Galaxy S4 Active. Inmiddels heeft Samsung het stuk tekst offline gehaald maar het het vermoeden dat de Galaxy S5 mini een IP67-certificering heeft en dus water- en stofdicht is, is door deze vermelding een stuk dichter bij de waarheid gekomen. Zijn voorganger, de Galaxy S4 mini was trouwens niet water- en stofdicht. Hiervoor heeft Samsung in juni vorig jaar de Galaxy S4 Active aangekondigd.

Samsung Galaxy S5 mini

Samsung Galaxy S5 mini (SM-G800)

De specificaties van de Samsung Galaxy S5 mini zijn begin deze maand al 'gelekt'. Het toestel zou gaan beschikken over een 4,5 inch Super AMOLED-scherm met een 720p-resolutie. Daarnaast krijgt het de Snapdragon 400-chipset met een quadcore-processor mee. Verder is er 1,5 GB RAMgeheugen aanwezig, 16GB opslag, een 2100 mAh-accu en een IR-blaster, om bijvoorbeeld de TV mee te bedienen. Aan de achterzijde vinden we een 8 megapixel-camera en aan de voorzijde een 2 megapixel-camera. De kans is klein dat er ook een vingerafdrukscanner en hartslagmeter aanwezig zal zijn, maar stof- en waterdicht lijkt wel tot de mogelijkheden te behoren.

Beschikbaarheid

Wanneer de Samsung Galaxy S5 mini gelanceerd zal worden is vooralsnog niet bekend, de verwachting is ergens in juni van dit jaar.

Lees meer over:
Samsung Galaxy S5 mini

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties