Samsung Galaxy S5: algemene Lollipop-update voor Nederland en België begonnen

Samsung Galaxy S5: algemene Lollipop-update voor Nederland en België begonnen

Sander Tuit

door Sander Tuit

Laatst geüpdatet

Samsung Galaxy S5 Lollipop

De Samsung Galaxy S5 is het nieuwste vlaggenschip van de Samsung Galaxy S-serie. Samsung is al een tijdje bezig met het voorzien van het toestel van Android 5.0 (Lollipop). Eerder waren Nederlandse toestellen van Vodafone en T-Mobile al aan de beurt. De update is nu ook beschikbaar voor Nederlandse en Belgische toestellen die geen provider-specifieke software bevatten.

Met de update naar Android 5.0 (Lollipop) brengt Google veel verbeteringen aan het besturingssysteem. De update voor de Samsung Galaxy S5 brengt wat uiterlijke wijzigingen, maar onder de motorkap is er heel veel veranderd. Dit zou er voor moeten zorgen dat het systeem (nog) sneller en soepeler werkt.

Beschikbaarheid

De update naar Android 5.0 voor de unbranded versie van de Samsung Galaxy S5 rolt nu uit in Nederland en België. Dat wil zeggen dat deze update geschikt is voor toestellen die niet direct zijn aangeschaft bij een provider. Vorige week zijn de updates voor Vodafone- en T-mobile-toestellen al begonnen.

Je kunt controleren of de update voor jou ook beschikbaar is door naar 'Instellingen'--> 'Over de telefoon'--> 'Systeemupdates' te gaan. Als de update voor jou nog niet beschikbaar is, dan zou je de PC- en Mac-app van Samsung, Samsung Kies, kunnen proberen.

Tipgevers, bedankt!

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk