'Samsung Galaxy S5 wordt op 24 februari aangekondigd'

'Samsung Galaxy S5 wordt op 24 februari aangekondigd'

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

Samsung Galaxy S5

Dong-hoon Chang is baas van de ontwerpafdeling van Samsung Mobile en hij staat vandaag volop in het nieuws. Hij heeft tegenover de Taiwanese media bevestigd dat de Samsung Galaxy S5 tijdens het Mobile World Congress in Barcelona gepresenteerd zal worden. De bron weet zelfs te vertellen dat de persconferentie op maandag 24 februari plaats zal vinden.

Over het toestel zelf laat men nog niks los. Samsung zou experimenteren met nieuwe materialen en volgens de geruchten zou het scherm 5,25 inch groot zijn met een resolutie van 1440 x 2560 pixels. Er zal gebruik gemaakt worden van een 64 bit Exynos-chipset uit de eigen fabrieken en er is 3GB RAM aan boord.

S5 concept

CES

We hoeven dus nog geen Samsung Galaxy S5 te verwachten tijdens de CES die op 7 januari start in Las Vegas. Maar er zijn nog genoeg andere aparaten die Samsung daar kan laten zien. Zo gaan de geruchtend at Samsung in de Verenigde Staten al de opvolger van de Samsung Galaxy Gear zal aankondigen.

Bron: Finews24.com via Cult of Android

Noot: De afbeeldingen in dit zijn concept-ontwerpen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk