'Samsung Galaxy S5: aankondiging 23 februari, beschikbaar in april'

'Samsung Galaxy S5: aankondiging 23 februari, beschikbaar in april'

Ruud Caris

door Ruud Caris

Laatst geüpdatet

Samsung Galaxy S5

De Samsung Galaxy S5, misschien nu al het toestel met de meeste aandacht van 2014 zal 'ergens' dit eerste half jaar gelanceerd worden door Samsung. Ondertussen draait de geruchtenmachine op volle toeren en zien we ook vandaag weer nieuwe berichten. Eldar Murtazin, doorgaans goed geïnformeerd, brengt naar buiten dat de presentatie van de Samsung Galaxy S5 op 23 februari 18.00 zal plaatsvinden, net voor de start van het Mobile World Congress in Barcelona. Verder geeft hij aan dat het toestel vanaf april in de winkels moet liggen.

Specificaties

We weten al veel, maar nog niets officieels over de Samsung Galaxy S5. Er zouden zowel een plastic als een versie van metaal uit worden gebracht en het scherm zou een resolutie krijgen van 2560 x 1440 pixels. Het RAM-geheugen is 3GB en de processor de Exynos van de fabrikant zelf worden. Een camera met een resolutie van 16 megapixels die beter zou werken met slechte lichtomstandigheden en een 2900mAh-accu zouden het toestel compleet maken.

Alles over de Samsung Galaxy S5

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk