Samsung Galaxy S3 krijgt update: nog steeds Android 4.3

Samsung Galaxy S3 krijgt update: nog steeds Android 4.3

Ruud Caris

door Ruud Caris

Laatst geüpdatet

I9300XXUGND5

De Samsung Galaxy S III heeft vandaag een update gekregen in Nederland en België waarin een aantal wijzigingen zijn doorgevoerd. Het toestel draait nog steeds op Android 4.3 Jelly Bean. Ook al hadden sommige mensen de hoop dat dit de Android 4.4. KitKat-update zou zijn, de kans is erg klein dat deze nog uit gaat komen voor de reguliere versie van de Samsung Galaxy S III (met 1GB geheugen). Welke verbeteringen er zijn doorgevoerd aan deze nieuwste update is vooralsnog niet bekend

Screenshot Paul, bedankt!

Beschikbaarheid

De update voor de Samsung Galaxy S3 wordt momenteel uitgerold en kan via zowel het toestel zelf (WiFi) binnengehaald worden, maar ook via Kies, het softwareprogramma voor PC en Mac van Samsung. De update kan eventueel ook als los bestand gedownload worden op Sammobile. De update voor de Galaxy S3 heeft nummer i9300XXUGND5 meegekregen. Heb jij hem al binnen en heb je al wijzigingen opgemerkt?

Tip: Paul en Henk

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk