Samsung Galaxy S23 Ultra te zien in hands-on video

Samsung Galaxy S23 Ultra te zien in hands-on video

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Een retailer laat de Samsung Galaxy S23 Ultra zien vanuit alle mogelijke hoeken. We zien niet alleen een video, maar ook foto's van de S23 Ultra in zijn verschillende kleuren. Bekijk de beelden hier.

Samsung Galaxy S23 Ultra hands-on beelden

1 februari komt dichtbij en winkels krijgen nu alvast de eerste exemplaren van de Galaxy S23 binnen. Eén verkoper kon zich niet bedwingen en hij maakte van elke kleurvariant van de Galaxy S23 Ultra een doosje open. Het resultaat zien we op foto en in een korte hands-on video die gedeeld wordt door de geruchtenverspreider @sondesix (via Twitter).

We zien nu ook de verpakking die bij de telefoons hoort. Samsung gaat niet langer de naam in het groot weergeven en in de plaats toont het renders van de S23 Ultra in de bewuste kleur. De telefoon zelf lijkt dan weer fysiek heel sterk op zijn voorganger. We zien de S23 Ultra in zijn kleuren: Phantom Black, Botanic Green, Cotton Flower en Lilac.

- Lees verder onder de foto's en video -

Gelekte specificaties

De Samsung Galaxy S23 ultra komt dit jaar met een 200 megapixel hoofdcamera en Samsung heeft nieuwe camerasensor al duidelijk in de verf gezet met zijn marketing. Het flagship moet straks beter geschikt zijn voor nachtfotografie en Samsung hint vooral naar betere nachtfoto's met zijn drie camera's: de 200 MP hoofdcamera, de 10 MP telecamera met 10 x optische zoom en 10 MP groothoekcamera.

Onder de motorkap komt een aangepaste versie van de Snapdragon 8 Gen 2 en de telefoon verschijnt uiteraard in meerdere opslagvarianten. De krachtigste telefoon heeft 12 GB RAM en 1 TB opslag. De accu is een 5.000 mAh exemplaar en het opladen werkt opnieuw met een 45W snellader.

Je kan over alle specificaties lezen in dit overzicht met al het nieuws over de Galaxy S23 Ultra. Momenteel is er nog veel onduidelijkheid over de prijs van de aankomende telefoons en verschillen bronnen spreken elkaar op dit moment tegen. We weten in ieder geval meer op 1 februari, want dan onthult Samsung zijn Galaxy S23-serie.

De populairste artikelen over de Samsung Galaxy S23 Ultra

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk