Samsung Galaxy S23: OnePlus en Nothing niet onder de indruk (of wat had je gedacht?)

Samsung Galaxy S23: OnePlus en Nothing niet onder de indruk (of wat had je gedacht?)

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

De Samsung Galaxy S23-serie is aan de hele wereld getoond en dat maakt overal reacties los. Er passeren heel wat memes van enerzijds Carl Pei, de oprichter van Nothing, en anderzijds OnePlus. We zetten er een paar op een rij.

Samsung Galaxy S23-memes

Wie de vergelijking maakt met de Galaxy S22-serie kan er niet omheen: De Samsung Galaxy S23-telefoons brengt geen grote veranderingen met zich mee. In onze eerste indrukken van de redactie benoemen we dat ook, maar we leggen ook uit dat daar tegelijk ook voordelen aan verbonden zijn.

Voor Samsungs-concurrenten creëert het natuurlijk een voedingsbodem voor de nodige spot. Om te beginnen bij OnePlus, dat een waar salvo van memes over Samsungs telefoons publiceert op zijn Twitter-account. Voor de liefhebbers: we zien onder meer de bekende meme van de twee spider-mans die naar elkaar wijzen, maar ook de bekende foto van een man die precies hetzelfde overhemd cadeau krijgt dan het hemd dat hij al aan heeft.

Maar je zou ook kunnen zeggen dat ook de grappenmakers wat minder origineel zijn dan ze misschien zelf denken. Carl Pei, de topman van Nothing, kan het ook niet laten om wat memes te plaatsen (via Twitter). We zien opnieuw een man in overhemd die hetzelfde kledingstuk cadeau krijgt. Leuk bedacht.

- Lees verder onder de tweets -

Bal kaatsen

Nothing en OnePlus, het blijven natuurlijk concurrenten en dan mag je zulke kritiek ook verwachten. Zeker ook omdat Samsung vaak zelfs als eerste in de rij staat om de de nieuwste iPhones te bespotten. Wie kaatst, kan de bal verwachten.

Gerelateerde artikelen

Het is wel opvallend dat Samsung zijn grappen voornamelijk richt op Apple, terwijl de andere Android-merken dan weer de draak steken met de Galaxy S-serie. Dat zegt misschien wel iets over welk bedrijf elk van deze merken als hun grootse concurrent beschouwen.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de Galaxy S23-serie? Download dan onze Android-app en volg ons via Google Nieuws en op Telegram, Facebook, Instagram en Twitter.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk