Samsung Galaxy S23 Fan Edition pas vanaf januari in Nederland verkrijgbaar

Samsung Galaxy S23 Fan Edition pas vanaf januari in Nederland verkrijgbaar

Laura Jenny

door Laura Jenny

Laatst geüpdatet

Vannacht heeft Samsung de nieuwe producten uit zijn Fan Edition-lijn aangekondigd. Waar er in de Verenigde Staten al vanaf 26 oktober kan worden genoten van de nieuwe smartphone Samsung Galaxy S23 FE, is dat in Nederland helaas pas vanaf januari 2024. Dit blijkt uit navraag van Androidworld bij Samsung. Ook is er nog geen adviesprijs in euro's bekend. Het toestel heeft in de VS een vanafprijs van 599 dollar. Dus ja, Epic Starts dus nog even niet Here.

Prijzen S23 FE, Tab S9 FE en Galaxy Buds FE

De andere producten die zijn aangekondigd hebben wel een europrijs en releasedatum: de Galaxy Buds FE kosten 109 euro en zijn beschikbaar vanaf 11 oktober. Wil je graag de Galaxy Tab S9 FE of FE+ aanschaffen, dan kun je dit nu al doen: ze zijn per vandaag in Nederland verkrijgbaar. Voor de FE staat een adviesprijs vanaf 529 euro, terwijl de FE+ er is vanaf 699 euro.

Gerelateerde artikelen

Hoeveel de Galaxy S23 FE in Nederland gaat kosten is nog niet bekend, wel weten we dat de Tab S9 FE zo'n 70 euro duurder is dan de dollarprijs: 449 dollar versus 529 euro. De Galaxy Buds zijn tien euro duurder dan de dollarprijs (99 dollar versus 109 euro). We verwachten nu, maar dat is dus maar een verwachting, dat de S23 FE een vanafprijs zal hebben van om en nabij de 699 euro.

Gebaseerd op Galaxy S23

Over de Samsung Galaxy S23, waar de S23 FE op gebaseerd is, ware we eerder vrij enthousiast:

 "De verbeteringen ten opzichte van de voorgangers zijn dus niet wereldschokkend groot, maar dat zie je vandaag bij de meeste telefoons. Ze zijn tegenwoordig al zo goed, hele grote stappen worden er niet meer gemaakt. Zoals we dat wel zien bij vouwbare smartphones, maar die categorie is ook nog vrij nieuw. Heb je dus een Galaxy S21 of Galaxy S22, dan zie ik geen reden om over te stappen naar de S23. Denk je er toch aan om van de S22 over te stappen? Dan weet je dat je met de S23 flink verbeterde foto's, langere accuduur, een feller scherm, en de krachtige Snapdragon 8 Gen 2 van Qualcomm krijgt. Wel betaal je een stuk meer. De adviesprijs van de S23 begint bij 949 euro en die van de S22 bij 849 euro."

We zijn dan ook erg benieuwd wat de europrijs van de nieuwe FE wordt in onze regio. Wil je meer weten over de nieuwe FE-producten van Samsung, lees dan het aankondigingsbericht.

Heb jij interesse in de Samsung Galaxy S23 Fan Edition en kun je er zo lang op wachten? Laat het nu achter in de reacties.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk