‘Samsung Galaxy S22 Ultra: dit is de camera met waterdruppel-design’

‘Samsung Galaxy S22 Ultra: dit is de camera met waterdruppel-design’

Vorige week doken er 3D-renders op van de Galaxy S22 Ultra, het nog niet aangekondigde vlaggenschip van Samsung dat begin volgend jaar zijn intrede doet. Nu zijn er nieuwe berichten over het uiterlijk van het camera-eiland op de achterzijde van de telefoon.

Samsung Galaxy S22 Ultra

Begin volgend jaar zal Samsung de Galaxy S22, de Galaxy S22 Plus en de Galaxy S22 Ultra aankondigen, drie high-end smartphones waar veel mensen nu al naar uitkijken. De Galaxy S22 Ultra is het duurste model in de serie en daarvan hebben we inmiddels veel geruchten de revue zien passeren, van persafbeeldingen tot foto's 'in het wild' en van gelekte specificaties tot accessoires. Vorige week zagen we renders van deze telefoon in verschillende kleuren en een tweedelige camera-opstelling met ruimte tussen het linker- en rechterdeel. Volgens een bron van LetsGoDigital gaat het camerasysteem er toch anders uit komen te zien: "Ik ben er 100% van overtuigd dat het camerasysteem er anders uit zal zien dan momenteel wordt gedacht." Het zou gaan om een camerasysteem met waterdruppeldesign, een term die we kennen van de LG Velvet, en daar ook op lijkt.

Samsung Galaxy S22 Ultra met waterdruppelcamera

De website is daarom aan de slag gegaan met de informatie van deze bron en heeft nieuwe digitale afbeeldingen van het camerasysteem op de S22 Ultra gemaakt. Het P-vormige camera-eiland dat we vorige week zagen maakt plaats voor een rij van drie en een rij van twee lenzen. Dat is vergelijkbaar met de opstelling die op de achterkant van de Galaxy A32 te vinden is. De lenzen op de Galaxy S22 Ultra steken wel iets verder uit de behuizing. Dat komt omdat de telefoon over telefotocamera's beschikt.

- Lees verder onder de afbeeldingen -

V.l.n.r.: Van P-vormig camera-eiland naar waterdruppelcamera

Door het weglaten van het camera-eiland kan Samsung op gewicht besparen, waardoor het toestel niet zwaarder wordt dan de 228 gram wegende S21 Ultra. Dan is ook noodzakelijk aangezien de S Pen op dit model een plekje in de behuizing zou krijgen.

- Lees verder onder de afbeeldingen -

‘Samsung Galaxy S22 Ultra: dit is de camera met waterdruppel-design’

Samsung Galaxy S22 Ultra

Meer specificaties over dit aankomende vlaggenschip hebben we in dit artikel voor je op een rij gezet. We zijn benieuwd wat je tot nu toe van de geruchten en renders over de Galaxy S22 Ultra vindt. Laat je reactie achter onder dit artikel.

‘Samsung Galaxy S22 Ultra: dit is de camera met waterdruppel-design’

Samsung Galaxy S22 Ultra
5000 mAh
6,81 inch - 1440 x 3200 px
128 GB / 256 GB GB
Exynos 2200

Meer info

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties