Samsung Galaxy S22-reeks: gelekte renders van alle toestellen

Samsung Galaxy S22-reeks: gelekte renders van alle toestellen

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Er zijn renders gelekt van alle telefoons uit de Samsung Galaxy S22-reeks. Dat zijn Samsungs toptoestellen die het in 2022 zal lanceren. Wat het design betreft zijn de grootste wijzigingen te vinden bij de S22 Ultra die een slot krijgt voor de S Pen.

S22-renders

Elk jaar mogen we ons verwachten aan nieuwe smartphones uit de Galaxy S-reeks, en de bekende en betrouwbare geruchtenverspreider OnLeaks deelt alvast renders van de toestellen. Die beelden zijn gemaakt op basis van informatie die hij verkregen heeft.

We kunnen daaruit afleiden dat het ontwerp van de Galaxy S22 en de Galaxy S22 grotendeels ongewijzigd blijft, maar er komen grote veranderingen aan voor de S22 Ultra. Links onderaan de smartphone is een slot voor de S Pen-stylus. Dit jaar kon je Samsungs stylus nog niet in de behuizing van de telefoon kwijt, maar daar lijkt verandering in te komen.

- Lees verder onder de afbeeldingen -

Samsung Galaxy S22-reeks: gelekte renders van alle toestellen

Boven: de Samsung Galaxy S22. Onder v.l.n.r. de Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy S22 Plus, Samsung Galaxy S22

We zien daarnaast dat de S22 Ultra een P-vormig camera-eiland heeft op de achterzijde, en een periscoopcamera is zichtbaar. Zo'n camera moet de telefoon een groot zoombereik geven, al weten we nog niets over de specificaties van die die cameraopstelling. Het valt ten slotte op dat het frame van de S22 Ultra de telefoon een rondere vorm geeft.

- Lees verder onder de afbeeldingen -

Samsung Galaxy S22-reeks: gelekte renders van alle toestellen

De Samsung Galaxy S22 Ultra

Note-telefoon

Zo'n S22 Ultra die meer op de Note-telefoons gaat gelijken, is misschien geen toeval. Volgens geruchten wil Samsung de telefoon ook echt de Note-naam geven. Hij zou 'Samsung Galaxy Note 22 Ultra' heten volgens geruchtenverspreider '@chunvn8888' op Twitter. De overige twee telefoons blijven wel tot de S-reeks behoren, maar de S22 Plus zal voortaan S22 Pro gaan heten.

Recent raakte uit andere lekken bekend dat Samsung aan een nieuwe telefoon uit de Note-reeks werkt, en het zou dus weleens over de Note 22 Ultra kunnen gaan. Al nemen we die informatie voorlopig nog met een korreltje zout tot andere bronnen het bevestigen. Wat denk jij van de renders die je hier te zien krijgt, en wat met de nieuwe namen? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk