'Samsung Galaxy S21 op 14 januari onthuld, ook kleuren bekend'

'Samsung Galaxy S21 op 14 januari onthuld, ook kleuren bekend'

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Er is een groot lek over de aankomende Samsung Galaxy S21-reeks. We ontdekken dat de toestellen op 14 januari zal onthuld worden en er is ook al meer bekend over de kleuren van de telefoon.

Samsung Galaxy S21-reeks

Nu de Samsung Galaxy S20 FE gelanceerd is, de laatste telefoon uit de S20-reeks, samen met de Note 20-toestellen en de vouwbare telefoons, kijken we vooral uit naar de S21-toestellen. Hier en daar zien we meer informatie opduiken, en nu is het Youtuber Jon Prosser die meer weet over de lanceringsdatum, pre-orders en de kleuren van de telefoons.

Prosser heeft een bekend YouTube-kanaal over technologie en de man stelt dat volgens zijn bronnen de S21-reeks op 14 januari zal getoond worden, dat is een maand eerder dan wat we gewend zijn van Samsung. Verder leren we ook dat het Zuid-Koreaanse techbedrijf komt met pre-orders op dezelfde dag en dat de telefoon in de winkels zal liggen op 29 januari.

'Samsung Galaxy S21 op 14 januari onthuld, ook kleuren bekend'

Renders van de gewone Samsung Galaxy S21

Het is ook niet de eerste keer dat we berichten te horen krijgen over een vroege lancering, want volgens geruchten zou dat bij Samsungs strategie horen. op die manier zou het bedrijf zich beter kunnen onderscheiden van Chinese concurrenten.

Gelekte kleuren

Als laatste is er nog meer informatie over de kleuren van de telefoons, want de toestellen verschijnen in het zwart, grijs, roze, zilver, violet en wit. Eerder zijn ook al de eerste renders en specificaties bekend geraakt. We kregen al beelden informatie over de Samsung Galaxy S21, de S21 Plus en de S21 Ultra. Wat denk jij van de S21-reeks op basis van de eerste details die gelekt zijn? Vertel het ons in de reacties onderaan dit artikel.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk