Samsung Galaxy S21 ontvangt One UI 4.1 in Nederland

Samsung Galaxy S21 ontvangt One UI 4.1 in Nederland

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Eigenaren van de Samsung Galaxy S21, Samsung Galaxy S21 Plus en de Samsung Galaxy S21 Ultra krijgen nu een melding van een nieuwe update binnen op hun smartphone. Het gaat om One UI 4.1 en de beveiligingsupdate van maart.

Samsung Galaxy S21 ontvangt One UI 4.1

Samsungs topserie van 2021 krijgt nu een update met daarin One UI 4.1. Dat is dezelfde software als die van de nieuwe Samsung Galaxy S22-serie. Samsung is op dreef, want de Galaxy S20 FE kreeg deze update gisteren binnen. Daarmee wordt de lijst met Galaxy-telefoons die deze nieuwe software krijgen netjes afgewerkt. Bekijk de lijst hier om te zien of jouw Galaxy-telefoon ook in aanmerking komt. Als dat het geval is dan kun je alvast handmatig naar de update zoeken: Instellingen -> Software-update -> Downloaden en installeren. De eigenaren van de Galaxy S21, Galaxy S21 Plus en de Galaxy S21 Ultra hebben nu de meeste kans op de update. Het exemplaar op de redactie is overigens nog niet aan de beurt. Soms moet je even geduld hebben...

Samsung Galaxy S21 ontvangt One UI 4.1 in Nederland

Nieuw in One UI 4.1

One UI 4.1 is de softwareversie waar de nieuwe Samsung Galaxy S22-telefoons op draaien. Samsung's One UI 4.1 is geen enorme upgrade ten opzichte van de op Android 12 gebaseerde One UI 4.0-versie. Toch zitten er in deze versie een aantal leuke nieuwe functies, waaronder het uitbreiden van het werkgeheugen en nieuwe Slimme widgets. Nog een belangrijke nieuwe functie is de Pro-modus in de camera-app. Die kan dankzij One UI 4.1 voor alle lenzen gebruikt worden. Bovendien kunnen gebruikers de nachtmodus en de ultragroothoeklens ook gebruiken in apps van derden.

Krijg jij de One UI 4.1-update binnen op je Galaxy S21? Laat het weten in de reacties hieronder!

Bedankt voor de tip, Erwin, Megapaul, Reverse, Rene_Amsterdam!

Samsung Galaxy S21 Plus
Samsung Galaxy S21 Plus
Samsung Galaxy S21 Plus

Samsung Galaxy S21 Plus

De Samsung Galaxy S21 Plus 5G moet met zijn 6,7 inch scherm en een grotere batterij, marathongamers en binge-watchers aantrekken. De telefoon heeft een veelzijdige camerasetup, zeer krachtige chipset en fijne software die lang van updates wordt voorzien.

Vanaf € 1049

Winkelen op:

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk