‘Dit zijn de kleuren van de aanstaande Samsung Galaxy S21-serie’

‘Dit zijn de kleuren van de aanstaande Samsung Galaxy S21-serie’

Jeffrey van de Velde

door Jeffrey van de Velde

Laatst geüpdatet

Kleuren Samsung Galaxy S21

OnLeaks wist ons vorige week te verrassen met een eerste blik op het ontwerp van de Samsung Galaxy S21 – het ontwerp bevat kenmerken van de Galaxy S20, maar voorziet eveneens in een nieuw gezicht voor de achterzijde. In welke kleuren de Samsung Galaxy S21, Galaxy S21 Plus en Galaxy S21 Ultra op de markt zouden komen, bleef onbekend. Geruchtenmaker Ross Young heeft via Twitter aangegeven dat hij de details in handen heeft: er komen in totaliteit zes kleuren beschikbaar.

Young, die in het verleden geruchten heeft verspreid over beeldschermen van telefoons, liet vrijdag details vallen over de kleuren van de Galaxy S21, Galaxy S21 Plus en Galaxy S21 Ultra. Young zegt dat de Samsung Galaxy S21 in het grijs, paars, ‘violet’ en in het wit beschikbaar zal komen. Samsung zou de Galaxy S21 Plus daarentegen beperken tot twee kleuren: zwart en zilver. Op de Samsung Galaxy S21 Ultra is het eveneens mogelijk om zwart of zilver te kiezen, met ‘violet’ als een derde optie.

Juistheid van de geruchten

In hoeverre de geruchten van de marktanalist juist zijn, is nog onbekend. Ross Young zegt zelf dat de geruchten “100%” juist zijn. In het verleden bleek Ross niet onschendbaar: over de Samsung Galaxy Note 20-reeks zei de geruchtenmaker dat er geen ‘Ultra’-model zou komen, in plaats daarvan zou er een Plus-model van de Note 20 verschijnen. Daarnaast zou de Galaxy Z Fold 2 een S-Pen krijgen, wat uiteindelijk niet het geval bleek te zijn.

Samsung Unpacked in januari

Renders van OnLeaks bevestigde de komst van drie camerasensoren achterop op de Galaxy S21, met vier sensoren op de Galaxy S21 Ultra. Van binnen zouden alle Galaxy S21-toestellen voorzien zijn van 5G-ondersteuning, een Exynos 2100 of Snapdragon 875-chips en ondersteuning voor snelladen met een maximale snelheid van 65 watt. Andere specificaties van de Galaxy S21-serie zijn nog onbekend.

Voor de volledige lijst met specificaties hoeven we minder lang te wachten dan andere jaren. Zowel SamMobile als OnLeaks wisten te bevestigen dat het Zuid-Koreaanse bedrijf in januari een Unpacked-evenement heeft ingepland voor de lancering van de Galaxy S21-serie. Dit is eerder dan normaal; de precieze reden achter de vervroegde lancering is onbekend gebleven.

Wat vind jij van de kleuren en het ontwerp van de Samsung Galaxy S21-serie? Is dit het toestel waar je op zat te wachten? Laat het ons weten in de reacties onderaan het artikel.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk