'Benchmarktest bevestigt Snapdragon 888 voor de Samsung Galaxy S21 FE'

'Benchmarktest bevestigt Snapdragon 888 voor de Samsung Galaxy S21 FE'

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

De Fan Edition-variant van de Galaxy S21 wordt later dit jaar aangekondigd, en beetje bij beetje verschijnt er nieuwe informatie over de telefoon. Nu zijn er details van de processor van de Galaxy S21 FE opgedoken en als die kloppen, zal de S21 FE voor menigeen nog interessanter worden.

Samsung Galaxy S21 FE met Snapdragon 888

De opvolger van de populaire Galaxy S20 FE zou volgens benchmarkresultaten voorzien zijn van de Snapdragon 888-processor, ontdekte Sammobile. De Snapdragon 888 is momenteel de snelste chipset. De benchmarkresultaten geven tevens het modelnummer SM-G990B vrij en volgens Sammobile blijft het dit jaar bij een variant met deze processor. Samsung gebruikte voor de S20 FE 4G zijn eigen Exynos 990, en voor het 5G-model de Snapdragon 865-chipset van Qualcomm. Een 4G-variant van de S21 FE zal er dus niet komen.

'Benchmarktest bevestigt Snapdragon 888 voor de Samsung Galaxy S21 FE'

Renders: Let's Go Digital

Aangezien er momenteel een wereldwijd tekort aan chipsets is, zou het ook kunnen zijn dat er later alsnog een Galaxy S21 FE met Exynos 2100-processor op de markt komt. Helaas blijft dit bij speculeren, want Samsung heeft nog geen details over de processor van de Galaxy S21 FE vrijgegeven.

Er zijn onlangs nieuwe renders van de Samsung Galaxy S21 FE verschenen en hieruit kunnen we opmaken dat de telefoon zich minder zal kunnen onderscheiden van de andere telefoons uit de S21-reeks. Daarnaast ontdekten we ook meer details over de accu, en het AMOLED-scherm van de telefoon. We kunnen de Samsung Galaxy S21 FE mogelijk te zien krijgen op 19 augustus tijdens een Galaxy Unpacked-evenement. Die dag stelt Samsung waarschijnlijk ook zijn twee vouwbare smartphones voor: de Galaxy Z Flip 3 en de Z Fold 3.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk