'Samsung Galaxy S21 FE-lancering vindt plaats op 19 augustus'

'Samsung Galaxy S21 FE-lancering vindt plaats op 19 augustus'

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Samsung lanceert zijn Galaxy S21 F-toptoestel op 19 augustus. Dat blijkt uit een gelekte agenda van Samsung waarin we datums voor geplande lanceringen zien. We weten ook wanneer de Galaxy Tab S7 Lite komt of de Galaxy A22.

Gelekte Samsung-agenda

Woensdag kregen we nog maar alle details te horen van de Galaxy A52 en A72, en dat was het tweede grote lanceringsevenement van het merk na het Galaxy S21-evenement in januari. Toch weten we nu al wanneer Samsung nog meer nieuws te melden heeft, want er is daarvoor een agenda gelekt door de bekende geruchtenverspreider Evan Blass.

Volgende maand hoeven we geen nieuwe reeks aan smartphones verwachten, maar het merk houdt een PC Unpacked-evenement. Daar zal het bedrijf naar verwachting nieuwe laptops en Chromebooks voorstellen. Vervolgens heeft Samsung in de maand mei niets te melden en staat on in juni de lancering te wachten van de Samsung Galaxy Tab S7 Lite. Dat is een voordeligere variant van de Tab S7 die vorig jaar verscheen. We hadden eerder al gehoord dat de Lite-variant in juni zou uitkomen, dus dit schema bevestigt dat. Verder weten we alleen dat het apparaat zou 5G ondersteunen en dat er mogelijk ook een grotere variant van de tablet uitkomt.

'Samsung Galaxy S21 FE-lancering vindt plaats op 19 augustus'

Samsungs gelekte planning voor 2021

Galaxy A22 en S21 FE

Als we dan verder kijken naar de maand juli dan merken we dat de Galaxy A22-lancering op het programma staat. Die goedkopere Samsung-telefoon verschijnt ook met een 5G-variant. Ook over dat toestel is al meer informatie gelekt, want hij komt met vier camera's: 48 MP + 8 MP + 2MP + 2 MP. Daarnaast heeft hij de kleuren: grijs, wit, lichtgroen en paars.

'Samsung Galaxy S21 FE-lancering vindt plaats op 19 augustus'

De Samsung Galaxy Tab S7

Gerelateerde artikelen

Het laatste toestel uit de roadmap is dan eindelijk de Samsung Galaxy S21 FE, ofwel de Fan Edition. Dat wordt opnieuw een voordelige variant van het vlaggenschip, maar er is helaas nog niets gelekt over deze telefoon. Wat wel opvalt is dat hij dit jaar in augustus verschijnt, en dat is de periode waarin we normaal gezien de Note-reeks verwachten. Samsung maakte woensdag belend dat er dit jaar geen Note-telefoons op de agenda staan.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Samsung? Download dan onze Android-app en volg ons op Telegram en Twitter. Check ook onze nieuwe AW Community voor een overzicht van de populairste AW-leden.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk