Samsung Galaxy S21 FE duikt op in uitgebreide videoreview

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Alles staat in de startblokken om de Samsung Galaxy S21 FE officieel aan te kondigen. Persmateriaal is klaar, specificaties zijn ingediend bij instanties, de eerste exemplaren van het toestel zijn verspreid en de handleiding is ook klaar. Die laatste twee kunnen we nu aan onze lijst met lekken en geruchten over de Samsung Galaxy S21 FE toevoegen. Bekijk hier de hands-on video en de handleiding van de Samsung Galaxy S21 FE.

Update 24/12/2021: Een complete videoreview van de Samsung Galaxy S21 FE is op YouTube verschenen. We hebben de video aan dit artikel toegevoegd en opnieuw gepubliceerd.

Samsung Galaxy S21 FE videoreview

In de video zien we een Italiaanse reviewer alle aspecten van de Galaxy S21 FE bespreken. Eerdere geruchten worden door deze video bevestigd, zoals de aanwezigheid van Android 12, en de afwezigheid van een 3,5 mm koptelefoonaansluiting, microSD-kaartsleuf en oplader. De afmetingen van het apparaat zijn 155,7×74,5×7,9 mm en het weegt 177 gram. Meer specificaties, foto's gemaakt met de camera en de telefoon zelf kun je in de video hieronder bekijken.

Samsung Galaxy S21 FE hands-on video

De laatste informatie die we hebben over de Galaxy S21 FE is een echte hands-on video. Dus geen video bestaande uit een aantal renders, maar een real-life video die op Instagram is gepost door @habla.concamilo. Je kan de video hieronder bekijken of via deze link.

In de video zien we de telefoon in de kleur lavendel met een matte afwerking. Het 6,4 inch AMOLED-scherm heeft dunne randen en een inkeping bovenin voor de frontcamera. Er is een drievoudig camerasysteem en een flitser aan de achterzijde. Dat zal gaan om een 12 MP hoofdcamera met dual pixel autofocus, OIS en een f/1.8 diafragma. De telefoon beschikt ook over een 12 MP ultragroothoekcamera f/2.2 en een 8 MP telelens met 3x zoom, autofocus, OIS, en een f/2.4 diafragma. Selfies maak je met de 32 MP-camera.

Samsung Galaxy S21 FE handleiding

Evan Blass deelde tevens de gebruikershandleiding van de Samsung Galaxy S21 FE 5G. Het 167 pagina's tellende document geeft veel prijs over de aankomende smartphone. En ja, alle specificaties die we eerder al noemden, worden in het document bevestigd. Je kan de manual hier bekijken in Drive. Je kan hier alle gelekte specificaties van de S21 FE bekijken.

Samsung Galaxy S21 FE prijs en lancering

De Samsung Galaxy S21 FE zou dit jaar worden aangekondigd, maar de lancering is volgens geruchten uitgesteld tot 4 januari 2022. De S22-lancering zou hierdoor ook opschuiven. We hopen dat Samsung binnenkort meer bekend maakt over de daadwerkelijke lancering.

Mogelijke adviesprijzen

  • Samsung Galaxy S21 FE (6 GB/128 GB) - 749 euro
  • Samsung Galaxy S21 FE (8 GB/256 GB) - 819 euro
Populairste berichten over de Samsung Galaxy S21 FE
  • Prachtig scherm
  • Uitstekende prestaties
  • Prijs-kwaliteitverhouding minder goed dan de S20 FE
  • Geen vernieuwingen voor de camera's
Bekijk meer specificaties

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk