'Samsung Galaxy S21 FE heeft Android 12 en dat brengt voordelen'

'Samsung Galaxy S21 FE heeft Android 12 en dat brengt voordelen'

Samsung brengt in januari de Galaxy S21 FE uit met Android 12 geïnstalleerd. Dat geeft kopers een extra argument om voor het toestel te kiezen, omdat hij langer ondersteund wordt dan de andere Galaxy S21-toestellen.

Samsung Galaxy S21 FE

Samsung werd dit jaar door het wereldwijde tekort aan chips flink op de proef gesteld. Oorspronkelijk moest de Galaxy S21 FE, of Fan Edition, alvast in augustus op de markt komen. De lancering is volgens geruchten uitgesteld tot 4 januari 2022. Toch is het laatste bericht over deze toegankelijkere S21-variant een opsteker: de telefoon verschijnt meteen met Android 12 en Samsungs One UI 4.0-schil, dat weet Sammobile aan de hand van de firmware van de telefoon.

Dat Samsung zijn vlaggenschip uitbrengt met de laatste software is een goede zaak voor Samsung. Het vormt namelijk een extra verkoopargument voor een vlaggenschip dat slechts één maand voor de onthulling van de nieuwe Galaxy S22-serie verschijnt.

Updates tot en met Android 15

De Galaxy S21 FE zal volgens Samsungs updatebeleid kunnen genieten van drie versie-updates. Met andere woorden: Samsung werkt hem bij tot en met Android 15, terwijl de ondersteuning voor de andere S21-toestellen stopt na Android 14. Samsung zou de telefoon zo de Galaxy S21 FE zo in de markt kunnen zetten als het kleinere broertje van de Galaxy S22-reeks, dat geniet van dezelfde mate van update-ondersteuning. De telefoon zal naar verwachting ook een lagere prijs krijgen vergeleken met de S22-telefoons.

'Samsung Galaxy S21 FE heeft Android 12 en dat brengt voordelen'
De Samsung Galaxy S21 FE

Samsung levert de Galaxy S21 FE dus straks met de One Ui 4.0-schil. Met die nieuwe versie krijgen gebruikers een nieuw design waarbij de kleuren van de interface worden bepaald op basis van de achtergrond die je instelt. Er zijn ook nieuwe privacyfuncties, widgets, cameraverbeteringen en meer. Samsung besprak alle functies van de grote One UI 4.0-update in deze video's en hier zie je onze screenshots van de belangrijkste verbeteringen.

Populairste nieuws over de Galaxy S21 FE:
Samsung Galaxy S21 FE
4500 mAh
6,4 inch - 2340 x 1080 px
128 GB / 256 GB GB
Qualcomm Snapdragon 888

Meer info

  • Prachtig scherm
  • Uitstekende prestaties
  • Lange update-ondersteuning
  • Premium design
  • Prijs-kwaliteitverhouding minder goed dan de S20 FE
  • Geen vernieuwingen voor de camera's

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties