Samsung Galaxy S21: beveiligingsupdate van mei verbetert camera

Samsung Galaxy S21: beveiligingsupdate van mei verbetert camera

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

DE Samsung Galaxy S21-reeks ontvangt alvast de laatste beveiligingspatch voor de maand mei. Daarbij krijgen de telefoons ook verbeteringen voor de camera en Quick Share.

Samsung Galaxy S21-update

De S21-reeks van Samsung staat weer als eerst in de rij voor een nieuwe beveiligingsupdate, en de telefoons krijgen alvast de maandelijkse patch voor de maand mei, dat weet Sammobile. De update heeft als firmwareversie 'G99xBXXU3AUDA' en hij neemt zo'n 1,2 GB in beslag.

Naast de beveiligingspatch komt de update ook met verbeteringen voor de camera en voor de Quick Share-deelfunctie van Samsung. Quik Share is Samsung alternatief voor AirDrop en Dichtbij delen. Het is nog niet bekend wat Samsung juist softwarematig heeft verbeterd.

Samsung Galaxy S21: beveiligingsupdate van mei verbetert camera

Update vanuit Duitsland

Op dit moment ontvangen Samsung-gebruikers uit Duitsland alvast de beveilgingsupdate, maar we verwachten dat hij ook snel bij ons beschikbaar zal zijn. De update moet normaal verschijnen in de meldingen van je smartphone, maar je kan ook handmatig naar de update zoeken. Dat kan via: Instellingen > Software-update > Downloaden en installeren.

Gerelateerde artikelen

Het is nog niet bekend welke Samsung-toestellen als volgende in de rij komen voor de update. Daarnaast blijft het voorlopig ook nog wachten tot begin mei alvorens we te weten komen welke fouten Google juist hersteld heeft met de laatste beveiligingspatch. Heb jij de update al ontvangen? Laat het ons dan weten via deze weg.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk