Officieel: Samsung Galaxy S21 serie wordt op 14 januari aangekondigd

Officieel: Samsung Galaxy S21 serie wordt op 14 januari aangekondigd

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Het gerucht was al meerdere malen bevestigd, maar nu bevestigt Samsung het zelf: de Samsung Galaxy S21-serie wordt op 14 januari onthuld. We krijgen dan alle details van de Samsung Galaxy S21, de Samsung Galaxy S21 Plus en de Samsung Galaxy S21 Ultra te zien.

Samsung Galaxy S21 Unpacked

Samsung noemt de lanceringsevenementen voor zijn toptelefoons Unpacked en dat is dit jaar ook het geval. De Samsung Galaxy S21, S21 Plus en S21 Ultra 5G worden op 14 januari om 16.00 uur via een livestream op Galaxy Unpacked aangekondigd. In de afbeelding hierboven en in de video onderaan dit artikel, vind je de uitnodiging van Samsung.

Samsung geeft het evenement het motto “Welcome to everyday epic” mee en doelt daarmee op de huidige trend van het thuiswerken en meer thuis zijn. Vanwege de coronapandemie heeft mobiele technologie in het afgelopen jaar een centrale plaats ingenomen in het dagelijks leven, aldus Samsung. Dat resulteert in mensen die op afstand werken en meer tijd thuis doorbrengen. De versnelde overgang naar een wereld waarin mobiel centraal staat, genereert volgens Samsung een behoefte aan apparaten die het dagelijks leven in een 'buitengewone ervaring kunnen veranderen'. De Samsung Galaxy S21-serie zal dus aan deze buitengewone ervaring moeten voldoen.

Gerelateerde artikelen

Opvallende cameramodule

De uitnodigingen laten de opvallende cameramodule van de Galaxy S21 zien. Die module is anders vormgegeven als voorgaande jaren. Je ziet hier hoe deze eruit komt te zien. Voor wat betreft specificaties zal er ook dit jaar niet veel nieuws meer te onthullen zijn. Zo kregen we al prijzen te zien en ook de specificaties zijn bekend. Recent raakte ook bekend dat mogelijk de digitale assistent Bixby op de S21-reeks van het startscherm verdwijnt en er zijn ook een hands-on-video's en real-life foto's van de toestellen opgedoken. Hier op Androidworld raakte onlangs bekend dat de Samsung Galaxy S21 Ultra de telefoon is waar jullie in 2021 het meeste naar uitkijken.

In Nederland en België zullen de telefoons vermoedelijk voor 849 euro (Samsung Galaxy S21 5G), 1049 euro (Samsung Galaxy S21 Plus 5G) en 1349 euro (Samsung Galaxy S21 Ultra 5G) op de markt komen.

Wat vind jij van de Galaxy S21-serie? Heeft Samsung jou verrast, of mist er nog iets? Laat het ons weten in de reacties onderaan het artikel.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk