Downloaden: de officiële wallpapers van de Samsung Galaxy S20

Downloaden: de officiële wallpapers van de Samsung Galaxy S20

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Download de Samsung Galaxy S20 wallpapers

Op 11 februari zal Samsung zijn nieuwe Galaxy-serie bestaande uit de S20, de S20 Plus en de S20 Ultra aan de wereld tonen. Tot die tijd zul je het nog even moeten doen met de vele geruchten. Wil je toch alvast in de S20-stemming komen? Dat kan met de officiële wallpapers die XDA gedeeld heeft. Op deze manier kan iedereen ze downloaden op zijn of haar telefoon.

Hieronder zie je alvast een screenshot van de hoeveelheid wallpapers die Samsung met de lancering van de Galaxy S20-reeks voor ons in petto heeft.

Samsung Galaxy S20 wallpapersMeestal komen de kleuren van de wallpapers overeen met de kleuren van de telefoons zelf. We kunnen er redelijkerwijs vanuit gaan dat de telefoons in de kleuren zwart, blauw, roze en wit gelanceerd worden. Dat wil overigens nog niet zeggen dat al deze kleuren ook onze kant op komen.

Hieronder vind je de afzonderlijke wallpapers maar je kunt ze ook via dit zip-bestand naar je telefoon downloaden. Dit bestand bevat de acht wallpapers in volledige resolutie (3200 bij 3200 pixels) en ook een aantal video's die ingesteld kunnen worden als lockscreen-animatie op Samsung-telefoons. De wallpapers kunnen op elke telefoon als achtergrond ingesteld worden.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk