Samsung Galaxy S20 (Ultra) update lost autofocus-probleem op

Samsung Galaxy S20 (Ultra) update lost autofocus-probleem op

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Samsung Galaxy S20 Ultra update

Samsung heeft in zijn S20-serie onder andere de Galaxy S20 Ultra aangekondigd. Deze high-end telefoon koop je vanaf 1349 euro en voor dat bedrag krijg je een 108 MP camera, 100x Space Zoom, een periscoopcamera en nog veel meer topspecificaties. Helaas liepen reviewers, waaronder ondergetekende: "Autofocus reageert traag en stelt vaak op de verkeerde details scherp waarbij de uiteindelijke foto onscherp wordt. Hopelijk lost Samsung dit via een update snel op, want hij lijkt nu 'niet af' te zijn."

Samsung rolt nu een tweede update uit die een einde moet maken aan de problemen met de autofocus van de camera van de S20 Ultra. De eerste update bracht niet te gewenste verbeteringen waar men op hoopte. In de screenshot hieronder zie je de omschrijving van de nieuwe update die nu wordt uitgerold naar eigenaren van de S20 Ultra. Het pakket is 368 MB groot en bevat firmware voor de S20, S20 Plus en de S20 Ultra. Zowel de camera-app en de camera-firmware wordt hiermee bijgewerkt, wat moet resulteren in betere autofocus voor de S20 Ultra.

Samsung Galaxy S20 Ultra update

[tds=7413]

Update installeren

Wil je kijken of de OTA-update op jouw Galaxy S20, Galaxy S20 Plus of Galaxy S20 Ultra binnenkomt? Dan kun je zelf even checken of de update al voor jouw toestel te downloaden is doe je via 'Instellingen'--> 'Toestel-info'--> 'Updates handmatig downloaden'. Krijg je de update binnen? Laat het ons weten in de reacties.

Bedankt voor de tip, Henk!

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk