Samsung Galaxy S20 Ultra: eerste echte foto toont groot camera-eiland

Samsung Galaxy S20 Ultra: eerste echte foto toont groot camera-eiland

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Samsung Galaxy S20 Ultra

Samsung komt met de Galaxy S20 Ultra op 11 februari tijdens zijn Galaxy Unpacked-evenement, en die telefoon zal de krachtigste worden in de nieuwe S20-reeks. Na een heleboel renders die we van het toestel hebben gezien, toont dit beeld van van geruchtenverspreider Ice Universe hem 'in levende lijve'. We krijgen de achterkant te zien waar onze blik vooral valt op de camera-opstelling die erg prominent aanwezig is en uit de behuizing steekt.

Volgens de geruchten mogen we vier camera's verwachten aan de achterzijde van de telefoon. Het meest prijzige toestel uit de nieuwe reeks krijgt als enige een 108 MP hoofdcamera die het zal inzetten om betere 12 MP foto's te maken. Daarnaast komt er een 12 MP groothoekcamera, een Time of Flight-camera en een 48 MP telecamera.

Kan je de tweet niet zien? Tik dan hier

Space Zoom

Die laatste zou voor de eerste keer 5x optische zoom bij een telefoon van Samsung introduceren en het krijgt de naam Space Zoom Zoals we zien op de afbeelding is de telecamera helemaal onder het camera-eiland te zien met het opschrift '100x Space Zoom'. Samen met de optische zoom gaat Samsung volgens de geruchten het beeld softwarematig verbeteren om zo 100x digitaal zoomen mogelijk te maken.

Beeld van de telefoon

Het camera-eiland lijkt kleiner op deze render van de telefoon

Het nieuwe premium toestel zou daarmee verder kunnen inzoomen dan de Huawei P30 Pro die 40x zoom introduceerde. Al is het vooral ook uitkijken naar wat Huawei gaat brengen met zijn aankomende P40 Pro, want die zou komen met een telecamera die 10x optische zoom brengt. Je leert alles over de camera's van de S20-reeks in dit artikel en hier leer je meer over de andere specificaties van het vlaggenschip.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk