Samsung lanceert Galaxy S20 Plus 'Aura Blue' voor de prijs van de S20 Ultra [update]

Samsung lanceert Galaxy S20 Plus 'Aura Blue' voor de prijs van de S20 Ultra [update]

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

*Update 18-05 om 15.15 uur: Samsung heeft Androidworld zojuist laten we dat de juiste verkoopadviesprijs van de Galaxy S20+ (ook in Aura Blue) 1.099 euro is.

Samsung Galaxy S20 Plus Aura Blue

De Samsung Galaxy S20 Plus werd tezamen met de Samsung Galaxy S20 en de Samsung Galaxy S20 Ultra begin dit jaar gelanceerd in verschillende kleuren en geheugenuitvoeringen. De Galaxy S20 Plus werd in de kleuren Cloud Blue, Cosmic Black en Cosmic Grey geïntroduceerd voor een adviesprijs van 1099 euro. Nu voegt Samsung daar een nieuwe kleur blauw aan toe, Aura Blue. Deze blauwe kleur is een stuk intenser dan de meer ingetogen Cloud Blue-uitvoering.

Afbeelding van de Samsung Galaxy S20 Plus Aura Blue

Samsung Galaxy S20 Plus Aura Blue

Deze nieuwe uitvoering komt overigens niet met vernieuwde specificaties, die zijn namelijk gelijk gebleven. Samsung lanceert namelijk elk jaar nieuwe kleuren voor bestaande high-end telefoons zonder daarbij iets te wijzigen aan de specificaties. Deze telefoon komt dus met een 6,7 inch AMOLED-scherm en een verversingssnelheid van 120 Hz, een stevige accu van 4500 mAh en vier camera's.

> Alles over de Samsung Galaxy S20, Galaxy S20 Plus en de Galaxy S20 Ultra

> Eerste indrukken van de S20-serie

> Review van de Samsung Galaxy S20 Ultra

Samsung Galaxy S20 Plus Aura Blue kopen

Ditmaal past Samsung wel de prijs van de Aura Blue-uitvoering aan en dat is opmerkelijk. De adviesprijs van deze uitvoering is namelijk gelijkgetrokken met de adviesprijs van de Samsung Galaxy S20 Ultra (12 GB/128 GB). Je betaalt dus geen 1099 euro maar 1349 euro voor de Aura Blue-kleur. Dat is een verschil van 250 euro. Dat verschil is in werkelijkheid nog groter want de Galaxy S20 Plus schaf je momenteel al aan vanaf 998 euro.

De Samsung Galaxy S20 Plus in de kleur Aura Blue is exclusief verkrijgbaar via T-Mobile en Tele2. De uitvoeringen in de kleuren Cloud Blue, Cosmic Black en Cosmic Grey zijn ook nog steeds verkrijgbaar via Samsung, Mobiel, Coolblue, Bol.com, Belsimpel en de MediaMarkt.

Samsung Galaxy S20 Plus

Samsung Galaxy S20 Plus Cloud Blue

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk