Samsung Galaxy S20 (FE), Note 20, Z Fold 2 ontvangen Android 12

Samsung Galaxy S20 (FE), Note 20, Z Fold 2 ontvangen Android 12

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst ge√ľpdatet

Een hele reeks Samsung-vlaggenschepen uit 2020 worden in één klap getrakteerd op de update naar Android 12 en One UI 4.0. In de loop van de volgende dagen mag je de update dus op deze toestellen verwachten. Hij komt met privacyfuncties, een nieuw design, verbeterde widgets en meer.

Samsungs Android 12-update

Samsung is er dit jaar als de kippen bij om zijn telefoons bij te werken met Android 12. In november was de Galaxy S21 al aan de beurt en niet veel later volgden de vouwbare toestellen van 2021. Dat maakt dat Samsung ook lekker snel verder kan met zijn toptoestellen uit 2020. De update naar Android 12 staat klaar voor de Samsung Galaxy S20 (FE), Note 20, Z Fold 2. Dat blijkt uit tips van verscheidene Androidworld-lezers en informatie van Sammobile.

In One UI 4.0 krijgen gebruikers een nieuw design waarbij de kleuren van de interface worden bepaald op basis van de achtergrond die je instelt. Er zijn ook nieuwe privacyfuncties, widgets, cameraverbeteringen en meer. Samsung besprak alle functies van de grote One UI 4.0-update in deze video's en hier zie je onze screenshots van de belangrijkste verbeteringen. Daarbovenop zijn er ook nog de nieuwigheden die Google in Android 12 heeft gestopt. Je vindt daarover meer informatie in onderstaande artikelen.

Zo installeer je de update

De update moet normaal zichtbaar zijn in de meldingen zodra jij hem hebt, maar je kan ook handmatig zoeken. Dat kan via: Instellingen > Software-update > Downloaden en installeren. Samsung rolt de update gefaseerd uit en dat wil zeggen dat het enkele dagen kan duren alvorens ook jij de update kan installeren.

Gerelateerde artikelen

Heb jij de update al ontvangen op jouw Samsung-telefoon? Heb je misschien nog een ander Samsung-toestel dan een van bovenstaande, en ontving je toch al Android 12? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel of stuur op deze manier een tip naar de redactie.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Android 12? Download dan onze Android-app en volg ons op Facebook, Instagram, YouTube, Telegram en Twitter.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk