'Samsung Galaxy S20 Fan Edition in ontwikkeling, dit weten we al'

'Samsung Galaxy S20 Fan Edition in ontwikkeling, dit weten we al'

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Samsung Galaxy S20 Fan Edition

Wie dacht dat we het laatste hebben gezien van de Galaxy S20-reeks heeft het mis. Dit jaar kregen we met de S10 Lite als een goedkopere variant van de Galaxy S10, maar nu werkt Samsung ook aan zo'n voordeligere variant van de huidige S20-reeks. Het is nog niet zeker of die ook de Lite-naam zal dragen en volgens Sammobile wordt de telefoon intern de 'Galaxy S20 Fan Edition' genoemd.

Er zijn op dit moment drie varianten van de S20 Fan Edition in ontwikkeling waarvan een model met en een zonder 5G. Over de specificaties is verder maar weinig bekend, want we weten alleen dat het toestel komt met de nog niet uitgebrachte One UI 2.5-schil, Android 10 en minstens 128 GB opslag.

Samsung Galaxy S10 Lite

De Samsung Galaxy S10 Lite

Snapdragon 865-chipset?

Wat de S10 Lite zo bijzonder maakte, is dat de telefoon kwam met de Snapdragon 865-processor van Qualcomm in plaats van Samsungs eigen Exynos 9820. Samsung-fans verzetten zich steeds meer tegen het gebruik van de Exynos-chipsets omdat die processors doorgaans minder sterk presteren in tegenstelling tot de Quacomm-chipsets, en recent startten fans zelfs een petitie om het gebruik van Samsungs eigen chipsets tegen te gaan. Als Samsung de lijn van de S10 Lite verder zet, dan zou deze S20 Fan Edition, of S20 Lite met de Snapdragon 865-processor verschijnen. Op andere gebieden zoals de camera, zou Samsung bij het aankomende model wel de prijs drukken.

De Samsung Galaxy S10 Lite verscheen samen met de Galaxy Note 10 Lite, maar dit keer is er over zo'n Note-variant nog niets bekend. Kijk jij uit naar een Lite-versie van de S20? Heb jij een S10 Lite of een Note 10 Lite? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

'Samsung Galaxy S20 Fan Edition in ontwikkeling, dit weten we al'

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk