Samsung is sneller dan Google: beveiligingsupdate mei al beschikbaar

Samsung is sneller dan Google: beveiligingsupdate mei al beschikbaar

Beveiligingsupdate van mei 

We verwachten dat Google volgende week maandag (de eerste maandag van de maand) een nieuwe beveiligingsupdate voor zijn Pixel-telefoons uitrolt. Samsung is het bedrijf al voor en rolt de patch nu uit voor de Samsung Galaxy S20, Samsung Galaxy S20 Plus.

Google deelt informatie over beveiligingsupdates altijd van tevoren met andere smartphonefabrikanten dus het is mogelijk dat de laatste categorie eerder is met het uitbrengen ervan dan Google zelf, al gebeurt dat niet heel vaak. Sony wilde wel eens eerder zijn met het uitbrengen van de update maar dat is alweer een tijdje geleden. Samsung neemt in ieder geval het stokje over door meerdere keren sneller te zijn dan andere fabrikanten met de beveiligingsupdate.

De beveiligingsupdate wordt nu door Samsung in Nederland via een OTA-update en kan dus direct gedownload en geïnstalleerd worden op de telefoons in de Samsung Galaxy S20-serie. De update bevat firmwareversie G98xxXXS2ATD5 en is ongeveer 170 MB groot.

Samsung Galaxy S20 Ultra - beveiligingsupdate van mei

Beveiligingsupdate installeren

Wil je kijken of de OTA-update op jouw Galaxy Note 10, Galaxy A50 binnenkomt? Dan kun je zelf even checken of de update al voor jouw toestel te downloaden is doe je via 'Instellingen'--> 'Toestel-info'--> 'Updates handmatig downloaden'. Krijg je de update binnen? Laat het ons weten in de reacties onder dit artikel.

Bedankt Henk!

Samsung Galaxy S20 5G
4000 mAh
6.2 inch - 1440 x 3200 px
128 GB
Exynos 990

Meer info

Samsung Galaxy S20 5G
4000 mAh
6.2 inch - 1440 x 3200 px
128 GB
Exynos 990

Meer info

Lees meer over:
Samsung Galaxy S20

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties