Samsung is weer sneller dan Google: Galaxy S20 krijgt beveiligingsupdate februari

Samsung is weer sneller dan Google: Galaxy S20 krijgt beveiligingsupdate februari

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Google zal aanstaande maandag de beveiligingsupdate van februari voor zijn Pixeltelefoons uitbrengen. De laatste tijd is Samsung Google steeds een stapje voor en voor februari is dat ook weer het geval.

Beveiligingsupdate van februari

Google brengt altijd de eerste maandag van de maand een nieuwe beveiligingsupdate voor zijn Pixel-telefoons uit. Samsung is het bedrijf al voor en rolt deze patch nu uit naar de Samsung Galaxy S20, S20 Plus en Galaxy S20 Ultra. Eigenaren van deze telefoons in Nederland en België krijgen de update nu binnen.

Samsung is weer sneller dan Google: Galaxy S20 krijgt beveiligingsupdate februari

Google deelt informatie over beveiligingsupdates altijd van tevoren met andere smartphonefabrikanten. Het kan dus voorkomen dat deze fabrikanten eerder zijn met het uitbrengen ervan dan Google. Sony was daar geruime tijd erg goed in, maar dat is alweer een tijdje geleden. Samsung neemt nu het stokje van Sony over door meerdere keren sneller te zijn dan anderen met het uitbrengen van de nieuwste beveiligingsupdate. Ook deze maand is het Samsung Google te snel af.

Beveiligingsupdate installeren

Wil je kijken of de OTA-update op jouw Galaxy S20 binnenkomt? Dan kun je zelf even checken of de update al voor jouw toestel te downloaden is doe je via 'Instellingen'--> 'Software-update'--> 'Downloaden en installeren'. Krijg je de update binnen op je S20 of een andere Samsung-telefoon? Laat het ons weten in de reacties onder dit artikel.

Dank voor de tip, Harry, Robby en Henk!

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk