'Samsung Galaxy S11 zal S20 heten: een nieuw begin in 2020'

'Samsung Galaxy S11 zal S20 heten: een nieuw begin in 2020'

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Samsung Galaxy S20

Het afgelopen jaar vierde Samsung tien jaar Galaxy-telefoons met als absolute juweeltje de Samsung Galaxy S10 die in drie varianten kwam. Een volgend decennium staat voor de deur en daarom wil Samsung beginnen met een een schone lei. De S11-reeks zal er nooit komen volgens geruchtenverspreider Ice Universe en Samsung zal in een klap kiezen voor de S20 als het begin van een nieuwe generatie van Galaxy S-telefoons.

Verder is er al veel bekend over de Samsung Galaxy S20 of S11 uit geruchten, want de telefoon krijgt een 108 MP camera die de fabrikant zal inzetten om betere 12 MP foto's te nemen. Verder kiest Samsung ook voor een telecamera met periscoopopstelling die voor het eerst 5x optische zoom moet introduceren bij Samsung-flagships. Het zou gaan om een opmerkelijke 48 MP camera.

Samsung Galaxy S11 renders

Exynos 990 en Snapdragon 855

Samsung zal dit jaar kiezen voor de Snapdragon 865-processor en de eigen Exynos 990-chipset. Al zou Samsung voor het eerst enkel de Exynos 990 gebruiken in de Europese markt. Door een strategische zet van Qualcomm zou het verschil tussen beide chipsets groter zijn dan we gewend zijn, en de Exynos 990 zou dus minder goed presteren dan zijn concurrent van Qualcomm.

Voorlopig is er slechts één enkele bron die spreekt over een Samsung Galaxy S20, dus we moeten het nieuws nog met een flinke korrel zout nemen. Diezelfde Ice Universe lekte eerder nog een advertentie met het opschrift 'Samsung Galaxy S11 Plus'. Wat denk jij? Wordt het een S20 of een S11? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk