Samsung Galaxy S11 Plus-afbeeldingen gelekt: 6,9 inch scherm

Samsung Galaxy S11 Plus-afbeeldingen gelekt: 6,9 inch scherm

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Samsung Galaxy S11 Plus

Samsung komt volgend jaar met zijn gloednieuwe Samsung Galaxy S11-reeks die volgens geruchten opnieuw bestaat uit: de S11, de voordeligere S11e en de krachtigere S11 Plus. De gewone Samsung Galaxy S11 was alvast online te zien in een uitgebreide reeks van renders, en hetzelfde gebeurde met de Samsung Galaxy S11e. Nu heeft het betrouwbare OnLeaks ook afbeeldingen gedeeld van de S11 Plus.

Het apparaat lijkt dit keer meer op zijn kleinere broer, want hij heeft dezelfde kleine scherminkeping in het midden met een enkele selfiecamera en ook de cameramodule is groter, maar gelijkaardig. Samsung komt dit keer met een groter scherm, want de S11 Plus krijgt een 6,9 inch AMOLED-paneel, in vergelijking met het 6,4 inch scherm van de S10 Plus. Als die geruchten kloppen, krijgt deze telefoon een groter scherm dan de Note 10 Plus van Samsung. De dubbele selfiecamera in het scherm is verleden tijd, blijkt uit dit gerucht.

De Samsung Galaxy S11 Plus

Filmen in 8K-resolutie

De S11 Plus van Samsung krijgt een cameramodule die erg gelijkt op wat we zagen bij de S11-renders, en de telefoon krijgt eveneens vijf lenzen op de achterkant. Al kunnen we ervan uitgaan dat deze krachtigere telefoon andere camerasensors krijgt. Anders dan bij de S11 is er ook geen opstelling te zien in een L-vorm, maar een eerder willekeurig ogende uitlijning.

We verwachten dat Samsung een verbeterde versie van zijn 108 MP camerasensor in deze S11 Plus zal stoppen. Verder is er nog niets bekend over de andere lenzen van de telefoon. Volgens de geruchten zal de nieuwe camera voor het eerst in een 8K-resolutie kunnen filmen.

Grote accu

Opvallend is ook dat de Samsung Galaxy S11 Plus een stuk dikker zal zijn dan zijn voorganger, met een 8,2 mm dikte (10,2 mm inclusief de camera aan de achterkant), wat erop wijst dat de telefoon ook een grote accucapaciteit zal krijgen. Net als de S11 zal ook deze telefoon niet langer een 3,5 mm audio-aansluiting krijgen, blijkt uit de renders.

De Samsung Galaxy S11 wordt vermoedelijk opnieuw in februari volgend jaar aangekondigd. Over de prijs van de telefoon is nog niets bekend. Je vindt hier de renders van de gewone Samsung Galaxy S11 en hier zijn de afbeeldingen van de S11e. Wat denk jij van deze Samsung Galaxy S11 Plus? Kijk je ernaar uit om alles over deze telefoon te weten te komen? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk