Camera-eiland van de Galaxy S11+ oogt geordend op nieuwe render

Camera-eiland van de Galaxy S11+ oogt geordend op nieuwe render

Jeffrey van de Velde

door Jeffrey van de Velde

Laatst geüpdatet

Samsung Galaxy S11+

Geheimhouding lijkt erg moeilijk binnen de technologie-industrie, zo blijkt uit de renders die van de lopende band lijken te komen. OnLeaks bracht de afgelopen maanden verschillende renders uit, onder andere van de Samsung Galaxy S11, Galaxy S11e en de Galaxy S11+. Het laatstgenoemde toestel zou volgens de renders van OnLeaks een rommelig camera-eiland krijgen. Inmiddels heeft de gewaardeerde geruchtenverspreider een nieuwe render gepubliceerd: daaruit blijkt dat de eerdere renders niet volledig klopte. Steve H., oftewel OnLeaks, geeft aan dat de eerdere renders op (te) vroege prototypes gebaseerd waren.

Camera-eiland Samsung Galaxy S11+

OnLeaks heeft een nieuwe render geplaatst van het vernieuwde camera-eiland

Inmiddels zijn de fouten weggepoetst en zien we een viertal camera’s achterop; eerder waren er nog vijf camerasensoren aanwezig. Als de nieuwe render juist is, is de kans groot dat Samsung kiest voor een periscoopmodule om verbeteringen teweeg te brengen voor de zoommogelijkheden van de Galaxy S11+. In een bericht van OnLeaks staat dat het ‘aannemelijk is dat de nieuwe render de uiteindelijke configuratie toont’. Het lijkt er niet op dat de rest van de telefoon een wijziging heeft ondergaan, OnLeaks richt zich met de nieuwe render immers specifiek op het kleine camera-eiland.

Galaxy S11 of S20?

Over de precieze naamgeving van het toestel, lijkt nog wat onenigheid te bestaan. Eerder deze week kwam nog naar buiten dat de Samsung Galaxy S11-serie, zoals de toestellen nu bekendstaan, begin 2020 worden geïntroduceerd als de Galaxy S20-serie. Volgens Ice Universe zou het Koreaanse bedrijf een frisse start willen maken in 2020 – een ‘grote’ stap in de naamgeving van zijn Galaxy S-serie zou onderdeel uitmaken van de frisse start. Voor geen van beide namen, zijn er op het moment van schrijven concrete aanwijzingen. Zelfs de lanceringsdatum lijkt momenteel nog erg onzeker te zijn.

Foto van de vermoedelijke Samsung Galaxy Fold 2

Inmiddels is de Samsung Galaxy Fold (2) ook uitgelekt

Eerder werd nog verwacht dat Samsung de Galaxy S11e, Galaxy S11 en de Samsung Galaxy S11+ op 18 februari zou introduceren, kort voor de start van MWC 2020. Een Israëlische website liet weten dat de lancering op 11 februari plaats zal vinden. Alle opties staan momenteel nog open. Naast de Galaxy S-reeks, zal Samsung ook tweede Fold-toestel lanceren. Het toestel zal beschikbaar komen voor rond de 1.000 euro: een stuk goedkoper in vergeleken met de adviesprijs van de eerste Fold, die binnenkort officieel te koop zal zijn in Nederland. Wat verwacht jij van de Galaxy S11 of S20-serie? Laat het ons weten in de reacties onder het artikel.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk