Samsung Galaxy S11 Plus: meer geloofwaardige camera-opstelling te zien

Samsung Galaxy S11 Plus: meer geloofwaardige camera-opstelling te zien

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Samsung Galaxy S11 Plus

De afgelopen maanden werden we door het bekende OnLeaks al getrakteerd op renders van de Samsung Galaxy S11, gevolgd door Galaxy S11e-afbeeldingen en renders van de krachtigere S11 Plus. Die laatste was ietwat een vreemde eend in de bijt, omdat zijn camera-opstelling er vreemd uitzag en volledig anders vergeleken met zijn twee broers. De camera heeft vijf lenzen in een schijnbaar willekeurige opstelling die niet bij iedereen in de smaak viel.

Zoals dat gaat met geruchten, kunnen we een bericht pas als geloofwaardig beschouwen als het door een tweede, onafhankelijke bron wordt bevestigd. Ice Universe is een bekende en betrouwbare geruchtenverspreider over alles Samsung, en de bron toont ons op Twitter een volledig andere cameramodule voor de Samsung Galaxy S11 Plus.

5x optische zoom

We zien de helft van de camera, want het andere gedeelte wordt in de afbeelding bedekt, maar wat zeker is, is dat deze camera ons meer doet denken aan de renders van de S11 en de S11e. We verwachten ook nog steeds dat Samsung vier camerasensors zal gebruiken en dat er dus een extra lens aan de rechterkant van de module zal zitten, vermoedelijk een Time of Flight-camera.

De eerdere renders die Ice Universe tegenspreekt

Op de nieuwe afbeelding zien we bovenaan de groothoekcamera, gevolgd door de hoofdcamera en een telecamera met periscoopopstelling en 5x optische zoom. Ice Universe bevestigt niet dat de hoofdcamera een exemplaar is met een 108 MP sensor zoals uit eerdere geruchten bleek. Het zou gaan om een verbeterde opstelling van wat we zagen bij de Xiaomi Mi Note 10. Wat denk jij van dit nieuwe S11 Plus-gerucht? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk