‘Samsung Galaxy S11 verschijnt in drie formaten, nieuwe 5G-opties’

‘Samsung Galaxy S11 verschijnt in drie formaten, nieuwe 5G-opties’

Jeffrey van de Velde

door Jeffrey van de Velde

Laatst geüpdatet

Samsung Galaxy S11

Een toestellancering lijkt tegenwoordig standaard gepaard te gaan met een ‘geruchtencircuit’. Zelfs al wordt de Samsung Galaxy S11-serie vermoedelijk niet voor februari 2020 aangekondigd: er zijn al de nodige geruchten verschenen. Evan Blass: een telecomjournalist die zich de afgelopen jaren wist te bewijzen als ‘meesterlekker’, plaatste zaterdagochtend een aantal interessante details online met betrekking tot de Galaxy S11-serie. Om te beginnen, wist Blass een interessant detail over de serie te onthullen; volgens hem, zou de ‘Samsung Galaxy S11’-serie namelijk uit drie telefoons bestaan.

Samsung Galaxy S11

Is de tweet niet goed zichtbaar? Klik dan op deze link.

Hij noemt daarbij in zijn originele tweet drie formaten: 6,4-, 6,7- en 6,9-inch. Niet veel later plaatste Blass wederom een tweet om aan te geven dat hij nog niet zeker is over het formaat van de ‘eerste’ telefoon. Het zou volgens EvLeaks (de welbekende naam van Evan Blass), ook kunnen gaan om een telefoon met een 6,2-inch scherm. In de tweets worden geen modelnamen genoemd, het is dus nog mogelijk dat Samsung intern bezig is met het bepalen van de namen van de telefoons die ze op de markt zullen brengen. Op basis van eerdere jaren, zou het kunnen gaan om een S11e, S11 en ten slotte de S11+.

Alle 5G-varianten

Blass geeft tevens aan informatie te hebben over de introductie van verschillende 5G-modellen. Als de informatie juist blijkt te zijn, dan zou er van elk S11-model een 5G-versie beschikbaar komen. Mocht Samsung het product met de huidige informatie op de markt brengen, dan komen de twee ‘kleinste’ telefoons er in een 4G (LTE) en 5G-versie. Bij her grootste model, mogelijk de Samsung Galaxy S11+, zal Samsung het gamma beperken tot een 5G-model. Gezien fabrikanten Nederland en België eerder in het rijtje ‘geen 5G-model’ hebben geplaatst, is het nog de vraag of de S11+ wel naar de Benelux toe zal komen.

Tweet over Galaxy S11

Ice Universe liet eerder al weten, dat de S11 mogelijk een 108 MP-sensor gebruikt

Als laatste noemt Blass het verdwijnen van de platte schermen. Enkel de Samsung Galaxy S10e, had dit jaar nog een plat scherm. Volgens de journalist zou Samsung daar in 2020 afscheid van nemen, al zou Samsung daar in het ontwikkelproces toch vanaf kunnen zien. Wanneer we de telefoon eindelijk kunnen bewonderen? Vergelijkbaar met de voorbije jaren, zou Samsung de S11-reeks in februari op de markt willen brengen – kort voordat MWC 2020 van start gaat. Zitten jullie al klaar om de S11 te ontvangen? Vermoedelijk zullen we op termijn al meer nieuws kunnen brengen over de toestellen.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk