Gerucht: lancering Samsung Galaxy S11 en Fold 2 op 11 februari

Gerucht: lancering Samsung Galaxy S11 en Fold 2 op 11 februari

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Samsung-lancering

In het begin van 2020 mogen we altijd rekenen op de lancering van een nieuwe reeks Samsung-vlaggenschepen, en sinds vorig jaar zijn dat er een heleboel. De Samsung Galaxy S10-reeks bestond uit drie varianten en Samsung presenteerde als verrassing ook zijn vouwbare Galaxy Fold. Diezelfde trucs gaat Samsungs CEO DJ Koh volgend jaar opnieuw uit zijn hoge hoe toveren, maar dan met de nieuwe generatie.

De Israelische nieuwssite Girafa meldt dat de lancering plaatsvindt op 11 februari in San Fransico, waar eerder de Galaxy S10 werd getoond. Eerder vertelden bronnen van Sammobile dat de nieuwe telefoons in de derde week van februari door Samsung worden voorgesteld. Voorlopig nemen we de informatie nog met een korrel zout tot meer bronnen los van elkaar de informatie bevestigen. We verwachten dat de telefoon in ieder geval net voor het Mobile World Congress zal worden onthuld dat zal doorgaan in Barcelona vanaf 24 februari.

Samsung Galaxy S11 renders

Gelekte renders van de Samsung Galaxy S11

Wat weten we al?

Volgens geruchten zal de Samsung Galaxy Fold 2 naast de S11 voorgesteld worden. Samsungs nieuwe vouwbare telefoon zou een stuk voordeliger zijn en hij zal vouwen volgens een clamshell-model zoals de Motorola Razr. Verder weten we ook dat hij een vouwbare, glazen beschermlaag krijgt, anders dan de plasticlaag van de eerste Galaxy Fold.

Gerucht: lancering Samsung Galaxy S11 en Fold 2 op 11 februari

De gelekte Samsung Galaxy Fold 2

Van de Samsung Galaxy S11 hebben we al de eerste gelekte renders gezien, en we weten al meer over de telecamera met 5x optische zoom en de 108 MP hoofdcamera. De telefoon zou volgens een andere bron 'Samsung Galaxy S20' gaan heten, als verwijzing naar een nieuwe generatie en het nieuwe decennium. Wat denk jij over de aankomende Galaxy S11-reeks en de opvolger van de Galaxy Fold? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk