Samsung Galaxy S10-serie ontvangt Android 11 in Nederland

Samsung Galaxy S10-serie ontvangt Android 11 in Nederland

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Samsung is begonnen met de uitrol van One UI 3 voor de Samsung Galaxy S10. Nederlandse eigenaren van de telefoon krijgen de update nu binnen.

Update 14.20 uur: De Samsung Galaxy S10 en S10+ krijgen ook een Android 11-update in Zwitserland binnen. We hebben dit artikel aangepast en opnieuw gepubliceerd.

Update 14 januari uur: Belgische eigenaren van de Samsung Galaxy S10, Galaxy S10 en Galaxy S10+ krijgen de Android 11-update binnen. We hebben dit artikel aangepast en opnieuw gepubliceerd.

Update 10.47 uur: De Samsung Galaxy S10 en S10+ krijgen ook een Android 11-update in Nederland binnen. We hebben dit artikel aangepast en opnieuw gepubliceerd.

Samsung Galaxy S10 krijgt Android 11

Samsung is al eerder begonnen met de uitrol van One UI 3.0 met Android 11 voor verschillende Galaxy-telefoons en vanaf vandaag volgen de Samsung Galaxy S10e, Samsung Galaxy S10 en de S10+. De update wordt momenteel uitgerold in Zwitserland, België en Nederland.

Samsung brengt met zijn One UI 3.0 nog meer ‘eenvoud’ naar softwareschil. Functies zoals het startscherm, vergrendelscherm en de snelle instellingen (notificatiepaneel) zijn in One UI 3.0 ‘visueel uitgelicht’. Door de wijzigingen zou het makkelijker zijn om je te focussen op de dingen waar je mee bezig bent. One UI 3.0 brengt verder verbeteringen in de Galerij-app, waardoor je sneller de juiste afbeelding kan vinden.

One UI 3.0 kan daarnaast, vergelijkbaar met Googles Digital Wellbeing, je schermtijd bijhouden. Het besturingssysteem zal daarbij onderscheid maken tussen normaal gebruik, en het gebruik van jouw telefoon tijdens het besturen van de auto. Andere wijzigingen in de ‘One UI 3.0-update’ zijn visueel van aard, of zijn gelinkt aan het specifieke toestel of het netwerk waarop het toestel is aangesloten. Alle eerdergenoemde functies zijn, voor de duidelijkheid, op alle One UI 3.0-toestellen beschikbaar. Bekijk ons overzicht met alle nieuwe functies in Samsungs One UI 3.0.

Samsung Galaxy S10-serie ontvangt Android 11 in Nederland

Android 11 downloaden

Android 11 komt nu dus binnen op de Galaxy S10-serie in Nederland. De S10 en S10e kunnen Android 11 via een OTA-update binnenhalen en de S10+ via Smart Switch. Krijg jij de update binnen? Laat het ons weten in de reacties onder dit artikel.

Bedankt voor de tips, Marco, Rogier, Tjarko, Robin, Joost en Stefan!

Samsung Galaxy S10-serie ontvangt Android 11 in Nederland Samsung Galaxy S10-serie ontvangt Android 11 in Nederland

0 reacties

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk