'Samsung Galaxy S10 krijgt gradient-kleuren à la Huawei'

'Samsung Galaxy S10 krijgt gradient-kleuren à la Huawei'

Stijn Wanders

door Stijn Wanders

Laatst geüpdatet

Huawei P20

Toen Huawei de Huawei P20 met blauw-paarse kleurovergang onthulde, bleek dat specifieke model erg populair te zijn. De Chinese fabrikant kreeg zijn dosis lof en zoals een echte ondernemer betaamd, probeerde het merk dat natuurlijk uit te melken. Zo heeft Huawei nog meer kleuren toegevoegd aan het pallet. Er is nu de keuze uit: zwart, blauw, Twilight, Pearl White en Morpho Aurora. Daarnaast zijn er twee Italiaanse lederen versies in het bruin en Elegant Black. Later zagen de kleurovergang ook verschijnen in voordeligere toestellen zoals de P Smart+.

Huawei P20 met in-ear

Samsung Galaxy S10

Volgens geruchten van Ice Universe, zal de Koreaanse fabrikant een reeks nieuwe kleurvarianten introduceren voor de Galaxy S10 die het volgend jaar zal lanceren. Het bedrijf wil zich daarmee aansluiten bij de nieuwe trend die Huawei heeft gecreëerd. Tot nog toe is het onduidelijk hoe Samsung deze nieuwe kleurenopties zal introduceren, en of Samsung zal meeliften op Huawei's kleurensucces. Samsung is ook niet de enige die fan is fan Huawei's kleurenovergangen, want kijk maar eens naar deze Wiko's die we onlangs op IFA zagen.

Sasmsung Galaxy s10?

Natuurlijk wil de Koreaanse smartphone-fabrikant niet worden beschuldigd van het kopiëren van zijn rivaal, en de tipgever stelt dan ook dat de nieuwe kleuren van de Galaxy S10 anders zullen zijn. Een van de opties zou een zogenaamde Emerald-kleur zijn, vermoedelijk een soort van groene tint.

Samsung lijkt zijn best te doen om ervoor te zorgen dat de Galaxy S10 het tegen de concurrentie op kan nemen, maar de vraag is of kleuren wel de manier zijn waarmee ze effectief het verschil zullen maken. Het is niet verwonderlijk dat Samsung steeds meer in de richting van Huawei kijkt wat concurrentie betreft. Het Chinese bedrijf heeft onlangs voor het eerst meer smartphones verkocht dan Apple, en mag zichzelf daarom de tweede grootste fabrikant noemen. Bovendien houdt Samsung een race tegen Huawei om als eerste een vouwbare telefoon voor te stellen, al lijkt Samsung die wel te gaan winnen.

Wat vindt jij van gradient-kleuren?

Via: GizChina

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk