[Update: Note 10 ook] Samsung Galaxy S10 ontvangt beveiligingsupdate van januari in Nederland

[Update: Note 10 ook] Samsung Galaxy S10 ontvangt beveiligingsupdate van januari in Nederland

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

*Update 7-1 om 9.16 uur: De Samsung Galaxy Note 10 en Samsung Galaxy Note 10 Plus krijgen nu ook de beveiligingsupdate van januari binnen.

Beveiligingsupdate van januari

Afgelopen week zagen we al dat Samsung er dit keer snel bij is met het uitbrengen van de beveiligingsupdate voor zijn telefoons. Onder andere de Samsung Galaxy A50 kreeg in Nederland de update binnen en Zwitserse eigenaren van de Samsung Galaxy S10, de Galaxy S10 Plus en de Galaxy S10e konden deze update ook downloaden. De laatste drie telefoons kunnen de beveiligingsupdate van januari vanaf nu ook in Nederland verwachten.

Welke kwetsbaarheden in de beveiligingsupdate van januari zijn opgelost, is nog niet bekend. Google zal hier vanavond meer informatie over bekend maken. Ook Samsung stelt nog geen Security Bulletin via zijn site beschikbaar. Wanneer er meer bekend is over de details betreffende de update, dan lees je dat hier op Androidworld.

Samsung Galaxy S10eSamsung Galaxy S10e

Beveiligingsupdate installeren

Wil je kijken of de OTA-update op jouw Galaxy S10, Galaxy S10 Plus of Galaxy S10e binnenkomt? Dan kun je zelf even checken of de update al voor jouw toestel te downloaden is doe je via 'Instellingen'--> 'Toestel-info'--> 'Updates handmatig downloaden'. Momenteel wordt de nieuwe update voor de Galaxy S10 Plus als OTA-update aangeboden. Eigenaren van de Galaxy S10 en Galaxy S10e kunnen de patch via de SmartSwitch-software binnenhalen.

Krijg je de update binnen? Stuur ons dan je screenshots via dit e-mailadres.

Bedankt voor de tip Henk en Karen voor de screenshots!

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk