Samsung Galaxy S10 krijgt nu Android 12-update

Samsung Galaxy S10 krijgt nu Android 12-update

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Android 12 staat nu ook klaar voor de Samsung Galaxy S10-reeks. De update werkt de telefoon bij met de verbeteringen van Samsungs One UI 4.0-softwareschil. Op het moment van schrijven is de update alvast in Duitsland uitgerold, maar hij kan op elk moment in Nederland en België arriveren.

Samsung Galaxy S10 en Android 12

Dinsdag kwam Samsung met een leuke cadeau voor gebruikers van zijn vlaggenschepen uit 2020. Verschillende gebruikers van de Galaxy S20 (FE), Note 20 en Z Fold 2 meldden dat de Android 12 voor hun beschikbaar was. Nu die updates de deur uit gaan, lijkt Samsung niet van ophouden te weten. Het is nu de beurt aan de Galaxy S10, S10e en S10 Plus.

In One UI 4.0 krijgen gebruikers een nieuw design waarbij de kleuren van de interface worden bepaald op basis van de achtergrond die je instelt. Er zijn ook nieuwe privacyfuncties, widgets, cameraverbeteringen en meer. Samsung besprak alle functies van de grote One UI 4.0-update in deze video's en hier zie je onze screenshots van de belangrijkste verbeteringen. Daarbovenop zijn er ook nog de nieuwigheden die Google in Android 12 heeft gestopt. Je vindt daarover meer informatie in onderstaande artikelen.

Zo installeer je de update

De update moet normaal zichtbaar zijn in de meldingen zodra jij hem hebt, maar je kan ook handmatig zoeken. Dat kan via: Instellingen > Software-update > Downloaden en installeren. Samsung rolt de update gefaseerd uit en dat wil zeggen dat het enkele dagen kan duren alvorens ook jij de update kan installeren. Op dit moment is hij alvast in Duitsland beschikbaar voor gebruikers.

Gerelateerde artikelen

Heb jij de update alvast binnen op jouw telefoon uit de Samsung Galaxy S10-reeks? Kan zo'n update naar de laatste versie van Android jou overtuigen om nog langer je huidige telefoon te gebruiken? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Android 12-updates? Download dan onze Android-app en volg ons op Facebook, Instagram, YouTube, Telegram en Twitter.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk